Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem fogadja el a cicit a...

Nem fogadja el a cicit a babám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

délutánra, estére nem fogadja el a cicit. éjjel, meg délelőtt megy neki. mikor nem fogadja el, akkor fejek és cumisüvegből eszik. nem tudom mit csináljak. a mellbimbóm rendben van-azaz tud belőle enni. próbáltuk a bimbóvédőt is, mellszívóval is megszívtam, de úgy sem jó neki. mit csinálok rosszul?

a baba 6 napos

2013. márc. 12. 19:54
1 2
 11/19 dorka6 ***** válasza:
Én egyetlen egyszer próbálkoztam cumisüveggel mikor elmentem otthonról. Utána az én babám sem akarta elfogadni a cicit. A legeslegjobb cumisüveg is megzavarhatja a szopási technikát. Talán, ha megpróbálnád egy időre elfelejteni a cumisüveget és ha végképp nem hajlandó szopizni kifelé hajló szájú pohárból itatnád, talán megoldódhatna a probléma. Egyébként hogyan változott a súlya a születéshez, illetve a legkisebb súlyhoz képest? Még egy gondolat, ami nekem segített, sírva nagyon nehezen fogadja el a mellet, öleléssel, ringatással próbálhatnád megnyugtatni és csak utána újra próbálkozni a szopival. Sok erőt! Biztosan sikerülni fog!
2013. márc. 12. 22:20
 12/19 dorka6 ***** válasza:
100%
Még egy gondolat. Egy pici tejet megpróbálhatnál kifejni a bimbóra hátha így jobban rákap.
2013. márc. 12. 22:21
 13/19 anonim ***** válasza:

NAgyon- nagyon jó és hasznos válaszokat kaptál:)!

Én "csak egy kis biztatást adnék:).

Az nagyon jó jel, hogy éjjel és délelőtt elfogadja a melledet! CUmizavaros babáknál ugyanis az első lépések között(a cumisüveg elhagyása, pótlás szoptatásbarát módon való adása után) van, hogy a kicsit félálomban tegyük mellre:). Ez nektek már megvan:). Azt javaslom, hogy ne várj hétfőig a tanácsadó felkeresésével, ilyen picurka babánál pár nap is számít:).

2013. márc. 12. 22:35
 14/19 liony20 ***** válasza:
az espumisánt adnám neki mert nálunk az infacol nem vállt be de az espumisan nagyon jó volt
2013. márc. 12. 23:43
 15/19 A kérdező kommentje:

sziasztok!

bevált a hasfájásra a gyógyszer :) már szépen eszik ciciből, nem utasítja el. az valóban segített, hogy többször büfiztetem, és ha sír megnyugtatom és úgy kínálom meg.

Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget Lányok! igazán hálás vagyok a segítségért, tanácsokért!

2013. márc. 15. 13:31
 16/19 anonim ***** válasza:
De jó, ügyesek vagytok:)!
2013. márc. 15. 19:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, ügyesek vagytok! :)
2013. márc. 15. 19:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Örülök hogy hasznosak voltunk :)További jó babázást!
2013. márc. 15. 20:51
 19/19 dorka6 ***** válasza:
Nagyon örülök és további sok örömet a babádhoz!
2013. márc. 15. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!