Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem fogadja el a cicit a...

Nem fogadja el a cicit a babám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

délutánra, estére nem fogadja el a cicit. éjjel, meg délelőtt megy neki. mikor nem fogadja el, akkor fejek és cumisüvegből eszik. nem tudom mit csináljak. a mellbimbóm rendben van-azaz tud belőle enni. próbáltuk a bimbóvédőt is, mellszívóval is megszívtam, de úgy sem jó neki. mit csinálok rosszul?

a baba 6 napos

2013. márc. 12. 19:54
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
ja és a cumisüveget nem egyből adom neki, hanem sok-sok kínlódás, sírás után
2013. márc. 12. 19:58
 2/19 liony20 ***** válasza:
49%
nagyon tudom ajánlani a tommee tippe cumis üveget mert mellbimbó alakja van naki és ezzel nem szokik le a ciciről én is ezt használtam [link]
2013. márc. 12. 20:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen mindenkivel előfordulhat. Ha tudod szívni, akkor gondolom van elég tejed. Esetleg van valami, amit délután máshogy csinálsz? Bármi lehet ( az én lányom pl a tusfürdőm illatát utálta, így olyankor nyafi volt, de szerencsére rájöttünk ) Mióta csinálja ezt? Születésekor kapott mást (sok kh- ban szokás)? Cumit, cumisüveget használtok?

Próbálkozhatsz esetleg különböző pózokban szoptatni ez is segít sokszor. Én a lefejt tejet inkább kanállal adnám, a nem okoz cumizavart.

Ha tudnál pontosabb részleteket írni, az nagyon jó lenne. Könnyebb lenne elképzelni. Egyből sír? Akkor teszed mellre, amikor éhesnek tűnik? Igény szerint próbálod, vay időhöz igazítod?

2013. márc. 12. 20:42
 4/19 anonim ***** válasza:
Minél pontosabban tudod leírni, annál több esély van, hogy találunk megldást
2013. márc. 12. 20:43
 5/19 anonim ***** válasza:

A lefejt tejet fecskendőből add, ne cumisüvegből. Beszélj egy szoptatási tanácsadóval, ők sokat tudnak segíteni!

Lehet, hogy egy picit lazábbak az izmai, és estére már nincs elég ereje (olyankor sűrűbb és kevesebb a tej, jobban kell érte dolgozni).

[link]

Kitartás és gratulálok a babához! :)

2013. márc. 12. 20:55
 6/19 A kérdező kommentje:

sajnos elrontottam és adtam neki cumit...

mindent ugyanúgy csinálok, mint mikor eszik. keresi, próbál ráharapni, de valahogy nem megy neki, vagy nem tudom.

igény szerint szoptatok ( általában 3-4 óránként kér)

a kórházban kapott pótlást (tápszert, meg vizet-ennek nem örültem, de császáros voltam és első két éjszaka nem lehetett velem, akkor adták neki)

3 napja csinálja.

nagyon elszomorít... ilyenkor úgy érzem, mintha el akarna lökni magától (tudom, hogy ez butaság)

olyan cumisüvegünk van, ami a leginkább hasonlít a mellbimbóra.

2013. márc. 12. 21:09
 7/19 A kérdező kommentje:
miközben keresi a mellem, akkor nagyon sír, és egy idő után feladja, és feszíti el magát tőlem
2013. márc. 12. 21:10
 8/19 anonim ***** válasza:
De közben egyáltalán nem is szívja meg rövid ideig sem? Csak mert az én babám is ezt csinálta mikor hasfájós volt, neki esténként jött elő ez a műsor, beleszívott, sírt,feszítette magát,megint idegesen kereste, mire megtalálta sírt,tolta el magát. Sokat büfiztettem, meg tornáztattam hogy kijöjjön a puki. Kb 1 hónapig tartott,aztán magától elmúlt.
2013. márc. 12. 21:20
 9/19 A kérdező kommentje:

nagyon keresi, picit bekapja, de nem harap rá, nem is szívja.

védőnő is azt mondta a hasa fájhat neki, vettünk rá infacol cseppet, hogy javuljon. minimális javulást látok.

nagyon köszönöm a segítségeteket, nagyon hálás vagyok érte. :)

ha nem javulna hétfőig, akkor felkeresek egy tanácsadót.

2013. márc. 12. 21:31
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha valóban hasfájás, nekünk semmilyen csepp nem segített,csak a büfi,torna és legfőképp az idő. Frászkarika listája nagyon jó,én is olvasgattam azt anno.
2013. márc. 12. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!