Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem fogadja el a cicit. Mit...

Nem fogadja el a cicit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

8 hetes. Begyulladt a cicim hétvégén, lázas voltam. Fejtem, és sajnos kicsit jegeltem is, ahol iszonyatra fájt. Még hűtőfürdőztem is, mert nem ment le a lázam. Kaptam egy injekciót, amire az ügyeletes nem tudta megmondani, hogy szoptathatok-e mellette. Aztán elmentem egy másik ügyeletre, ahol mindent tisztáztunk, de addig nem mertem szoptatni, íyg kapott egy adag tápszert. AZóta küzdök vele. Az egyik cicit még csak-csak elfogadja, de abban is jóval kevesebb már a tej. A másikat jó esetben 3-4-szer megszívja, és kész. Aztán teli torokból sírás. Próbálom fejni, hogy ne apadjon el, de alig jön valami.

Mit tegyek? Nem tudom a szájába "tuszkolni" a cicimet! Egyáltalán nem akarja szívni... :( :( :( :(

2011. ápr. 18. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem , a leírtak alapján azért nem akarja elfogadni, mert nincs benne tej. A helyedben gyorsan elkezdenék fejni és homeós szereket szedni, h visszajöjjön a tejcsi. Nekem is volt ilyen az elején, h szinte a nullára csökkent a tejtermelés, de 2-3 nap alatt rengeteg fejéssel(éjszaka is) és a homeós szerek szedésével vissza jött a tejcsi és a mai napig szoptatok, pedig már 15 hós a kislányom.
2011. ápr. 18. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahányszor csak tudod, tedd cicire!!! Ha éhezik adj tápszert, de fontos hogy cicin legyen sokat. Igyál sokat, fejd a cicid, egyél homeos urticát és kesudiót. Most az a fontos, hogy visszajöjjön a tejed és ha sikerült akkor kűzdés és kűzdés, de újra el fogja fogadni.

Nekem szájsebészeti gondjaim voltak és másfél hétig kórházba jártam kezelésre. Addig tápit adtam neki, de mikor hazajöttem nyomtam a mellem a szájába és szívta, ameddig csak tudta, aztán meg kiegészítettem tápival. Utánna csűrtem-csavartam a maradékot. Aztán napról-napra több lett és utánna jött a kűzdés mert rángatta a cicim és nem akarta szívni, de végül én győztem, csak nem adtam fel!!! Pedig mellette fájdalmaim voltak a fogam miatt, antibiotikumot is kaptam, a fejem fel volt dagadva és most már mindjárt négy hónapos lesz. Ez az első 2-3 hétben történt! Most még (csak) szoptatok és remélem fogok is egy jó darabig. Sok sikert kitartást! Üdv.34L, 2 kisfiú anyukája!

2011. ápr. 18. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, Ja és nekem is sebes volt a cicim és lázas is voltam!
2011. ápr. 18. 15:13
 4/4 xStefix ***** válasza:
0%

[link]

Amit még kiemelnék ebből: ha pótolnál, semmiképp ne üvegből tedd!

Elképzelhető, hogy a babád attól az egyetlen alkalom üvegtől cumizavaros lett, ezért sztrájkol mostanság. Extrém eset lenne ugyan, de ilyen is előfordul.

A másik lehetőség pedig, hogy a kevés tej miatt ilyen türelmetlen, ebben az esetben a szopi mellett fejni kellene de ezerrel...

2011. ápr. 19. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!