Ilyenkor mi a fenét csináljak?
3,5 hós kisfiam nem hajlandó egyszerre, elsőre megenni az adagját. Szopizik pár percet aztán sír, eltolja a cicit kiköpi. Ha üvegből kapja, akkor is abbahagyja egy idő után. De mivel keveset evett egy félóra, óra múlva üvölt! Már teljesen kivagyok idegileg egy hosszú etetés az egész nap. bármivel is próbálkoztam, semmivel sem tudtam rábírni, hogy egyszerre egye meg. az ő kis gyomrának sem tesz jót ez az összevisszaság. amúgy hatalmas étvágya van, 200-240 ml is megeszik!!!
Kérlek mondjatok valami ötletet, vagy hogy nem vagyok egyedül a problémámmal.
Szia!
Nálunk ilyen akkor fordult elő, ha szájpenésze volt vagy ha fájt a torka.
A szájpenész makacs egy dolog és tud fájni is. A korházban láttam olyan gyerket akinek a kis torka volt csúnya penészes mert elterjedt, ő sem evett rendesen, mert fájt neki.
Szerintem nézesdd meg a gyerekorvossal, hátha tud valami ésszerű magyarázatot adni, mert ez szerintem sem normális.
Én is a torokfájásra szavaznék. Az én manómnak nagyon piros a torka, és enni nem akar. Nem sír miatta, csak enni nem akar. És ő is zabagép.
Kevesebbet eszik egyszerre, és inkább játszik, de persze üres a pocak, így sírdogál.
Doki nézze meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!