Ha a baba nem tud szopizni, akkor én fejnék és fejnék, mert kell, hogy inger érje a melledet.
Amúgy kinél mi válik be...nálam az őszibaracklé segített (pedig a rostos üdítőket nem is ajánlják), no meg a gyakori szoptatás.
Reméljük hamarosan nektek is sikerül.
Jobbulást!
2013. márc. 8. 21:05
2/19 anonim válasza:
A tejelvalasztas hormonalis jelatvitel utjan indul meg.
Nem szamit mit eszel,ezt a hypofisiseddel kell "megdumalni" :)
2013. márc. 8. 21:05
3/19 anonim válasza:
Fejjél! Kézzel vagy mellszívóval 2 óránként!
2013. márc. 8. 21:12
4/19 A kérdező kommentje:
Sajnos a születése óta altatva van, de ma végre jó híreket kaptunk! Hamarosan lekerülhet a gépröl így amint lehet szeretném anyatejjel táplálni!!!! Eddig biztos a sok stressztöl nem indult be, de remélem hamarosan sikerül. Azt hallottam a tejes, tejszínes dolgok ill a túró és tojás sokat segíthet....Igaz ez??
2013. márc. 8. 21:15
5/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nekem a győri édes zabfalatkák,alkoholmentes sör vált be:))Neked és a babokádnak jo egészséget,erőt,boldogságot Kivánok és sok tejcsit:)))
2013. márc. 8. 21:16
6/19 anonim válasza:
Én császár után laktoherb szoptatós teát ittam a kórházban végig, nekem bevállt 2. nap beindult szépen és mikor hazaengedtek dőlt.
Persze én gyakran cicire is tudtam rakni, azis sokat számított. De te próbálj meg fejni minél többet :)
Gratula a babához és remélem lesz sok tejcsid :)
2013. márc. 8. 21:19
7/19 A kérdező kommentje:
Kézi mellszívóval próbálkozom több mint 2 napja, de már nagyon fáj a bimbóm!Ès egyre rövidebb ideig vagyok képes gyötörni. Ezért gondoltam valami étkezéssel kapcsolatos mentöövre...hátha az segít!!
2013. márc. 8. 21:21
8/19 anonim válasza:
Az ételek itt nem segítenek!!Azért van teje a nőnek,mert a baba szopizik,inger éri,amitől ujra és ujra termelődik.De mivel neked nem szopizik a babád,így mehanikailag kell tenni érte,hogy beinduljon a tejed!Úgyhogy fejjél,2-3 óránként,ugy ahogy a baba enne!És tanácsolom,hogy ha tudsz vegyél elektromos mellszívót,az kíméletesebb,mint a kézi!
Sok sikert és jó egészséget a babának!!
2013. márc. 8. 21:43
9/19 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne apadjon el. Ha egyszer elapad, ott már nem lesz tej. Fejd rendszeresen, majd a szoptatástól megnő a mennyiség.
2013. márc. 8. 21:48
10/19 anonim válasza:
nekem nem a beindításánál,de később bevált a görögszénamag,köménymagos leves.Én is ajánlanám az elektromos mellszívót 3óránként,sok folyadék,és amint tud szopizni a baba és megteheted,tedd minél gyakrabban mellre,zárkózzatok be,maradjatok ágyban,egyél,igyál,szoptass 2-3napig.Császár után így indult be a tejem 2és fél napra pedig kórházi kaját ettem.Fejben hangolódj rá h nektek ez menni fog és menni fog!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!