Az anyatej felszívódik a mellben, ha többet már nem szopik a baba, illetve nem fejem neki?
Figyelt kérdés
Már nem sok tejem van,szinte semmi.Napi 20 ml.Az is szinte csak víz. Szerintetek érdemes ezt lefejni, vagy inkább hagyjam? Emellett kap már gyümölcsöket, sinlacot, és más anyától anyatejet, na meg tápszert pótlásnak.
Ha nem fejem le ezt a kicsit(mert szopni nem tudott a kisfiam egyéb egészségügyi dolgok miatt), az felszívódik a mellben?És mikor?
2013. márc. 4. 16:47
1/4 anonim válasza:
amikor már csak ennyi volt én már nem fejtem le.vagy max 2,majd 3 nap múlva próbáld meg lefejni.de begyulladni nem hiszem h befog.
2/4 anonim válasza:
Ez a mennyiség nem fog gondot okozni. Hagyd és magától elapad. Ha netán érzed, h. feszülne a melled, akkor fejd le, nehogy begyulladjon.
3/4 anonim válasza:
4 hónapja nem szoptatok/fejek, de még mindig jön a tej a mellemből. Néha még most is bedurran a cicim, igaz nem olyan durván, míg volt rendesen tej, hanem csak megnő egy kicsit és érzékeny. Ilyenkor megmasszírozom a mellem, és zuhanyzás közben kicsit kinyomkodom a tejet, csak pár cseppet, de ez elég is. 1 héten max. 1x fordul el ilyen.
4/4 anonim válasza:
Én néha vizes kendőt(hidegvizest!) tettem rá és szépen elapadt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!