Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem fogyok, hanem még hízok...

Nem fogyok, hanem még hízok szoptatásalatt. Más is van/volt így?

Figyelt kérdés

Szülés után két héttel már annyi voltam, mint terhesség előtt.. Azóta visszajött 3 kiló, és nagyon meglátszik. Alig van ruhám, ami rámjön. Tudok valamit tenni? Fogyózni nem lehet, nem akarom hogy bármi a szoptatás rovására menjen. Igaz nagyon sokat eszem, mert szinte állandóan éhes vagyok. Nagyon kellemetlen. Meg néha ha nincs időm, csak bekapo pár falat kekszet, biztos ez sem jó.

Lemegy vajon szoptatás után ha majd kevesebbet eszem?

2009. szept. 11. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne egyél rendszertelenül,még akkor sem,ha éhes vagy.Az idődet próbáld jobban beosztani,mert az evésre kellene időnek lenni.A baba két szopi között el van egyedül is az ágyában,te addig végezheted a dolgod nyugodtan.Nem kell minden nyöszörgésre felvenni.Ha nem szoksz rá a nassolásra,akkor biztosan nem fogsz tovább hízni.
2009. szept. 11. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt, van. Én nagyon sokat híztam a terhességem után, szopi alatt, azt éreztem amit Te, állandóan éhes voltam, kívántam az édességet, ettem is, ráadásul nehezen indult meg a tejem, így még pluszban ettem, hogy "rajtam ne múljon". Szerencsére a tejem megjött szépen, de a kilók is felszaladtak (nem 3 hanem sokkal sokkal több). Most 6,5 hónapos a picim, és már nem érzem azt a mérhetetlen evési kényszert, amit a szülés után. Próbálok a vacsorára figyelni, helyesebben csak gyümölcsöt eszem este. Nappal eszem rendesen, mert szeretnék még sokáig szoptatni.

Én megfogadtam, hogy ha már nem szoptatok, akkor kezdek bele egy intenzív fogyókúrába, addig pedig az is jó, ha esetleg egy hónapban 1-1,5 kg lemegy. Most első a baba, aztán az összes többi.

Tehát hidd el lemegy, ha kevesebbet fogsz enni.

2009. szept. 11. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én is ebben a cipőben jártam.Próbáljál jó sokat inni és leveseket egyél ha annyira éhes vagy már este.Hidd el ugyan ugy lesz tejcsikéd mint ha szilárd ételeket ennél este.Sok sikert:)
2009. szept. 12. 12:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek!
2009. szept. 12. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!