Van olyan akinek nem sikerült szétmasszirozni a csomót a mellében?
Figyelt kérdés
nekem az egyik mellemben van egy kb.mogyoró nagyságu csomó, picit a bőr is piros azon a részen, de akárhogy is masszirozom egyszerűen nem megy szét..félek, hogy begyullad. A babám nemtudja kiszivni mert nem szoptatok csak fejem a tejet. Meleg borogatás sem segit.2013. febr. 28. 12:13
1/6 anonim 

válasza:

Nekem nem sikerült, a védőnő masszírozta ki belőle. Folyt közben a könnyem és a falat kapartam volna legszívesebben, annyira fájt. De azt mondta ezt muszáj, mert másképp nem lehet, és akkor begyulladna.
2/6 anonim 

válasza:

Többet is érzek benne, úgy fájnak a melleim majd meg bolondulok....mozdulni sem merek. Már szedem az antibiotikumot, tegnap kaptam....próbálom masszírozni, meg 2-3 óránként fejni, szoptatni. Nekem ez a 3. gyerek az elsőt 1,5 évig a másodikat 8 hónapig szoptattam, szerintem tudom hogy kell, mégis sebes vérzik a mellbimbóm, elhatároztam, h nem fejek, mint a másik két gyerekkel csak szoptatok....így jártam begyulladt az egész, pokoli fájdalom, mikor elkezd cicizni a falat kaparnám, mintha az egész belsejét kiszívná. Mosz meg úgy szúr a bimbóm mintha tűt böködnének bele. Bízom benne hamar rendbe jön. Amúgy az is a gond h nagyon sűrű sötét sárga a tejem, ezért is jön ki nehezen....ma éjjel lesz egy hete hogy szültem. Neked mennyi idős a babád?
3/6 xStefix 

válasza:

Ne gyötörjétek, lányok! Ha nagyon masszírozzátok, kijuthat a tej a szövetekbe és gyulladást okozhat!
Van egy irományom ehhez, de Google regisztráció kell a fájlhoz. Vagy mailben tudom küldeni.
4/6 A kérdező kommentje:
nekem 3hetes a babám. Ugyanigy agyok mint te 2.válaszoló. Mintha tűt szurkálnának bele, oylan szálka szerű érzés. Mozdulni én sem tudok, csak óvatosan. Én is antibiotikumozok meg fejem azt a szerencsétlen 30-40ml-t naponta. Nekem ennyi tejem van és még ez is begyulladt. Tanácstalan vagyok már, mert semmi nem hat. Már készülök lelkileg a sebészetre.
2013. febr. 28. 18:54
5/6 anonim 

válasza:

2. Vagyok olvastam olyat akinek 2 hónap alatt jött rendbe. Nekem mamár csak a kezdet fájt olyan irgalmatlanul. Jó mellszívóm van medela de én se tudok többet fejni viszont a pici az nagyon jól kiyzívja, hallom ahogy kortyol pedig fejéssel semmi nem jön már. Miért nem próbálod h ő szívja ki? Hidd el tapasztalt h sokkal nobb mint a fejés.
6/6 xStefix 

válasza:

Legvégső megoldás: hogy apuka megpróbálja kiszívni. Tudom, fura dolog, de itt is volt már, akinek ez bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!