Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki cisztával a mellében szoptat?

Figyelt kérdés
Nem változott a ciszta mérete?Tapasztalatok?
2011. febr. 2. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. A szülés előtt is voltak cisztáim és többször le kellett szívni mert nagy volt vagy fájt. A szülés után kb 5 héttel sajnos begyulladtak, de szerencsére egy jó orvoshoz kerültem aki kikezelte úgy, hogy több alkalommal is leszívta és így megszűnt a gyulladás (a legnagyobb 5 cm-es volt...). Az ultrahangos orvos egyébként azt mondta, hogy az én mellem nem áll másból csak cisztákból. Most 7 hónapos a gyerekem és szoptatom, amikor be voltak gyulladva a ciszták és a kezelésre jártam akkor is szoptattam,nem befolyásolta a tejtermelést. Azóta tünetmentes, lekopogom.
2011. febr. 5. 23:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia!Hasonló problémám van,most 6 hetes a Babán,és begyulladt a cisztám(kb.3szorosa mint elötte volt)

Orvosnál még nem voltam,hosszú a várólista.Nagyon megvagyok ijedve.

Pozitív példád most egy kicsit megnyugtatott!

Sok egészséget és boldog babázást neked!

2011. febr. 6. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Én a kistarcsai kórházban voltam, ott a citológia osztályvezető főorvosa nagyon rendes, anélkül mentem oda, hogy bejelentkeztem volna előtte! (korábban én is előre bejelentkeztem és egy hónap múlvára adtak időpontot, csak akkor nem volt gyulladt, és persze nem szoptattam, csak csomót éreztem és amiatt mentem el) De gyulladtan szerintem jobb lenne minél hamarabb elmenned, mert nekem azt mondta az orvos, hogy ha nagyon besűrűsödik akkor már nem lehet tűvel leszívni (ami gyors, heg mentes és nem kell gyógyulnia sem, és persze simán lehet utána szoptatni), hanem vágni kell. Nem megijeszteni akarlak, csak az orvos mondta. Mivel nekem is ilyen kicsi babám volt szó nélkül időpont nélkül elláttak, beutalót azért kértek az első alkalommal, utána ha mentem mindig az előző leletre hivatkoztam és már nem vittem beutalót.
2011. febr. 6. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, és írtak fel antibiotikumot is (unasyn, majd cedax), lehet, hogy már az is használna neked, a nőgyógyász írta fel. Persze ő is és mindenki azt gondolta tejcsatorna elzáródás miatt van... Még a citológus főorvos is azt mondta, hogy ő ilyet még nem látott, hogy valakinek szoptatás alatt cisztája van... De látom van még egy sorstársam... Remélem javulni fog, nagyon együttérzek veled!
2011. febr. 6. 22:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást!

Nekemis több alkalommal szívták már le a cisztát(Remélem még nem sürűsödtt be)

Szerdán rendel a nőgyógyászom,de holnap megyünk a picivel csipőszürésre a korházba,megpróbálok bejutni a mammográfiára.Szombathelyen lakok.

2011. febr. 7. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Remélem sikerrel jársz és hamar túl leszel rajta! Kitartás, nekem is elmúlt pedig eléggé be voltam parázva, mert hirtelen jött és nagyon nagyok voltak meg gyulladtak. Lehet, hogy ilyenkor van vmilyen nagyobb hormonális változás, és aki hajlamos rá annál ez ilyet okoz? De azóta meg semmi, szerintem túl fogsz jutni rajta te is!
2011. febr. 7. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!