Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mas is jart ugy, hgoy csak...

Mas is jart ugy, hgoy csak egyik melleben volt tej?

Figyelt kérdés
Hogyan oldottatok meg a sopizast? En hiaba teszem ra a kisfiam arra a mellemre amelyikbol alig jon tej mert 3 perc mulva ordit es elloki a cicit addig szegenyem szivja. A masik cicim nagyobb is meg erzem is, hogy telik rendesen de a masikkal mi lehet?
2010. márc. 19. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Sokan vagyunk így, nekem a balban alig van.Abból csak egyszer tudok adni neki, de akkor sem lakik jól, így szinte csak a jobból etetem.Próbáltam fejni, sűrűn rárakni, de semmi.

/Z/

2010. márc. 19. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. egy mellből etettem és kész.

A másikban csak pár csepp volt. Amikor szültem, utána bedurrant beton keményre és nem lehetett kimaszírozni, pedig dolgoztam rajta a nővérkék nagyon...

Így jártunk, ez van, semmi baj, mert van másik. Egy mellből is 9 hónapig szoptattam.

2010. márc. 19. 14:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. Hat akkor en is csak egy mellbol fogok szoptatni es nem stresszelem ezen magam. En minden szopi elott raraktam a "szerencsetlen" mellemre is de csak siras lett a vege es szinte a masikat sem akarta mar elfogadni annyira belefaradt a sok hiabavalo szivasba. Igy azt hiszem atterek a jo mellemre es nem kinozom szegeny fiamat tovabb. Ahhh! En is mindent csinaltam amit lehetett, volt ugy, hogy orankent tettem erre a mellemre, hogy stimulaja a tejtermelest, fejtem stb.
2010. márc. 19. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem csak a bal cicimet "használja" a fiam... pedig nekem a másikban is volt elég, de valamiért azt nem szerette. Azt hiszem, talán lassabban jött belőle, és türelmetlen volt. most már csak a balból szoptatok, a jobb szinte el is apadt. de elég az egyik, igaz eleinte gyakrabban kellett ciciznünk. most az egyik olyan, mint egy görögdinnye a másikhoz képet :-D
2010. márc. 19. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!