Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van az egyik melleben...

Miért van az egyik melleben jóval kevesebb tej?

Figyelt kérdés
Az egyik mellemből csak kb.30 ml-t tud kiszívni másfél hetes babám,a másikba meg rengeteg van!Mit csináljak,hogy mindkettőbe egyenlő mennyiség legyen?
2011. nov. 24. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyelő elvileg nem lesz, de ha többször teszed a másik melledre, akkor lehet abban is jobban fog termelődni.

Nekem mindig több volt a jobb mellemben, babám ezért jobban is szeretett abból enni. Én tettem a másikra is őt, de csak szenvedett vele. A szoptatás végén, mikor már "leszokóban" volt a babám, már jóformán csak jobb mellből szoptattam.

2011. nov. 24. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez természetes dolog, nekem is jóval több tejem volt végig a jobb mellemben, abból könnyebben is jött a tej, a fiam is jobban szeretett abból szopizni.De azért gyakran rátettem a balra is:)

2011. nov. 29. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyenlő nem lesz, nekem sem egyforma a 2.

Egy barátnőm is hasonlóan járt mint Te, a végén lényegében 1 mellből szoptatott csak, mindkét gyereknél. Próbálhatod fejni, ill ha csak cumizni akar már, akkor csak azon hagyd cumizni. Más ötletem nincs.:(

2011. nov. 29. 18:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igazából egy kicsit önző vagyok,mert félek,hogy ha véletlenül az egyikben elapad és csak egyből tudok majd szoptatni,hogy fog kinézni szoptatás után:(

2011. nov. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!