Könnyű szoptatni? Nem fáj?

Hozzáedződik a mellbimbód.
Az első 3 hétben görcsbe volt a gyomrom, ha éhes lett a lányom, szinte sírtam, annyira fájt, sebesre szívta.
hiába mondják, hogy nem fáj az elején, ha jó a technika, ez baromság!
Mindent úgy csináltam ahogy tanították, mutatták, mégis ez lett belőle.
Nehezen indult meg a tejem, a lányom mohó volt és ez lett az eredménye.
De kb. 3 hét után begyógyult a mellbimbóm, azóta nem fáj, max. néha kellemetlen érzés.

érdekes mert nekem a 3ik baba volt az aki "kiharapta" a mellem kb 2 hétig sebes fájdalmas volt aztán rájött a helyes technikára és onnantól nem volt gond
az első két gyerek olyan ügyi volt h soha nem fájt a szopi max kellemetlen volt ha feszült
ezt kettőtöknek együtt kell megtanulni
neki helyesen ráharapni és neked helyesen betenni a szájába
ha fáj ha nem jó vedd el tőle és próbáld újra

Szerintem sokban függ az is, hogy mennyire könnyű, hogy milyen a baba szopási technikája. Nekem sosem voltak érzékenyek a melleim, de az első hónapban csillagokat láttam mikor szopott a fiam, pedig a csecsemősök a kórházban meg is lepődtek, hogy mennyire ügyesen szopizik az első pillanattól kezdve, és nem is rágta sosem sebesre a mellbimbómat. De utána hozzászokik a mell, és már nem fog fájni szopi közben.
Csodálatos dolog, remélem sokáig lesz benne részed. 8.5 hónapos fiam a mai napig még háromszor szopizik.

Az első pár napban kifejezetten kellemetlen volt, sőt néha fájt is, pedig nem szívta sebesre szerencsére. Meg akkor fájt még, ha nagyon be volt durranva. Egyébként nem.
Azt meg tessék elfelejteni, hogy "ameddig kell szoptatni". Ebből lesz a bűntudat meg a depresszió, ha nem sikerül elérni.
Egyébként megedződik a mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!