Anyukák ti megkóstoltátok a tejeteket?
Figyelt kérdés
Én mindkét gyereknél. És azóta is megvan az a hülye szokásom, hogy mindent megkóstolok amit a gyerekeknek adok majd:)2013. febr. 17. 21:27
1/11 anonim válasza:
Én is:-) Szintén minden megkóstolok. Eddig a tápszer volt az, ami nagyon brutál volt...
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, eléggé fura íze van. Viszont az üveges baba gyümölcsök nagyon finomak:D
2013. febr. 17. 21:35
3/11 anonim válasza:
Én is megkóstoltam még bent a kórházban, apa pedig itthon. :)
4/11 anonim válasza:
én is! apukát nem tudtam rávenni :)
5/11 anonim válasza:
Igen, az üveges gyümölcsös bébiételek tényleg finomak, ha meghagyta a kisfiam, mindig megettem:-) Üdv, 1. voltam
6/11 anonim válasza:
igen:)
én még a gyógyszerüket is meg szoktam kóstolni...csak hogy tudjam mennyire rossz:)
7/11 A kérdező kommentje:
Én is megkóstolom:) A Nurofen finom:D
2013. febr. 17. 22:19
8/11 anonim válasza:
Én viszolygok tőle. Két tejtestvérünk van, és minden nap felváltva csak az egyik jön a tejért és elviszi a másiknak. Az egyikben felmerült a gyanú, hogy a másik belepancsol az ő tejükbe, mert fura ízű lett. Mondták, hogy hoztak abból mintát, amit odaadtak nekik, kóstoljam meg, mert szerintük másabb az íze, mint máskor. Kóstolgatta az anyuka, az apuka, de még a nagypapa is, hogy megállapítsák nincs-e baja. Én akkor sem voltam hajlandó megkóstolni.
9/11 frászkarikaborsó válasza:
Én nem érzek rá késztetést, nem kóstoltam meg, de nem ítélem el azt aki megtette :)
10/11 anonim válasza:
Én tuti megfogom:Dmég csak 17 hetes vagyok de a párom is már alig várja vagyis most még...:DLehet ha eljön az idő majd nem meri:DSztem nem rossz dolog ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!