Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki a saját melléből szívja ki a tejet?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogyha elzáródik egy csatorna, és elkezd begyulladni. Hallottam, hogy van, akinek a párja szívta ki, vagy saját magának, és ez hatékonyabb volt, mint a mellszívó vagy a baba. Tudom, most sokan hátrahőkölnek, hogy fúj, de nekem olyan sokszor és fájdalmasan záródik el, hogy már a legőrültebb megoldások is eszembe jutnak kétsségbeesésemben. :-(
2013. febr. 17. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy fúj, csak azt hogy hányingerem lett...
2013. febr. 17. 20:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy alkalommal a férjem szívta ki, és rögvest használt is. Nem tartom perverziónak, sem tisztátalan dolognak - bár húzta ő is a száját, de kb. fél percig tartott az egész hadművelet, cserébe átjárhatóbbak lettek az egyik mellemben a tejcsatornák és onnantól kezdve azt is elfogadta a babánk. Mi meg max. jót mosolyogtunk az egészen.
2013. febr. 17. 20:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szívtam ki. Hát nem nagyon akartam, de muszáj volt. Zuhany közben. Már csomós volt a mellem és baromira fájt. A karomat nem tudtam leengedni rendesen, annyira. Nekem is nagy van. :D

A férjemet sosem kértem volna meg, mert tuti nem vállalná. Jó, ha valakinek bevállalja a párja. Simán megkérném, ha tudom, hajlandó rá. Semmi kivetnivaló nincs benne, kiszívja és kiköpi. Rajtad segít.

2013. febr. 17. 20:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyébként most lehet h kinevettek, de az én férjem szex közbe szokta szívni és ő lenyeli. Főleg ha épp "elmegy". De szexen kívül meg soha nem volt rá hajlandó. Azért érdekes nem?:)
2013. febr. 17. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Na, most kipróbáltam, hogy nekem sikerülne-e, de 6-8 centiméternyi hiányzik.(szerintem nem én vagyok az egyetlen:

Nálam a szoptatás elején rendszeresek az elzáródások. Első gyereknél, mikor öreg védőnéninek mondtam, egyből tanácsolta, hogy a férjem szívja ki, régen is így csinálták.

Aztán rájöttem, hogy a csomó megjelenését követő 2. napon, mikor már szinte elviselhetetlen a fájdalom és a karomat sem tudom emelni, azon a ponton mindig magától megoldódik a probléma, szoptatás utáni fejésnél egyszer csak kiömlik 1-1.5 dl tej és volt csomó, nincs csomó. (kb. 3 napig) De , ha elérném,biztosan megpróbáltam volna magamnak kiszívni.

2013. febr. 17. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Fel kell menni a legközelebbi szülészetre és ott szakértő kezek kimasszírozzák és ott van általában elég erős fejőgép, ami ilyen esetekben segít. Nem kell szenvedni annyit, csak amíg ki nem masszírozzák, mert saját magának az ember nem szívesen okoz fájdalmat. Nekünk mondták is, amikor hazajöttünk, ha 24-48 órán belül nem javul, ne kísérletezzünk, menjünk fel.
2013. febr. 18. 12:36
 17/18 A kérdező kommentje:

El sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy nem szörnyülködő válaszokat kaptam! Köszönöm őket, mindegyik hasznos volt! Ha nem duzzadt nagyon, és a nyakam kitekerem, akkor tudom csak bekapni. Tegnap kipróbáltam, és nem lettem rosszul, bár édes volt, de a mosdóba köptem. Egyből megkönnyebbültem, sokkal hatékonyabb voltam, mint a mellszívó!

Ma már a karomat is tudom újra mozgatni, és nem fáj, ha magamhoz ölelem a kislányomat. :-)

Szopizásnál még a falat kaparom a mellbimbóm érzékenysége miatt, de talán az is jobb lett picit.

8 hónapos a kislányom, azóta 3-4 hetente előjön ez, volt, hogy be is gyulladt, na azt az ellenségemnek sem kívánnám! ma már egyből észlelem a jeleket, rögtön borogatom, fejem, infralámpázom, masszírozom, extra pózokban szoptatok, de van, hogy ez is kevés. Ezért a végső kétségbeesés… Első lányomat 2 éves koráig szoptattam, soha nem volt semmi bajunk, most meg már néha azon gondolkodom, hogy fel kéne adni az egészet… :-(

2013. febr. 18. 16:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Jobbulást kívánok és kitartást. Jó, hogy rávetted magad.

Mellbimbóra anyatejet kenj és levegőztesd, max. minden tejcsis lesz. Na bumm. Majd naponta mosod a lepedőt. :D

2013. febr. 18. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!