A reggeli vagy az esti szopit szokás legutoljára elhagyni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 13:54
1/7 anonim válasza:
Amelyikhez leginkább ragaszkodik a babád.
2/7 anonim válasza:
Így van, babafüggő.
Első babámnak a reggeli szopi maradt meg legtovább, másodiknak pedig az esti.
3/7 anonim válasza:
Én a reggelit hagytam el utoljára. Ugyanis este már nem lett volna annyi, hogy jóllakjon a baba, reggelre viszont termelődött annyi egész éjszaka, hogy jóllakjon. Estére jobb volt a tápi, mert így legalább átaludta az éjszakát, nem kelt fel azért, mert éhes.
4/7 anonim válasza:
Sajnos tapasztalatom nincs benne, mert egy betegség miatt egyik-napról a másikra abba kellett hagynom a szoptatást, de én tutira az estit hagynám el utoljára, mert az lehet egy esti rituálé, a fürdés után odabújni még anyához, szopizni egyet és utána nagyot aludni. Minden jót és jó egészséget!
5/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a reggelit! Elvileg először váltod ki az ebédet, utána a vacsorát, és legutoljára a reggelit! Közben természetesen megy a tízórai és az uzsonna is!
6/7 anonim válasza:
Nekem most pár napja a 9 hónaposom döntötte el,h kihagyja a reggeli szopit,hiába csinálok bármit is ,reggel ha felkel,indul a nap,nem is hajlandó a cici felé fordulni sem...így egyik napról a másikra,kicsit szomorú is vagyok miatta,de az estihez nagyon ragaszkodik,meg legalább éjjel eszik 1x
7/7 sumergo válasza:
Nekem egyszerre hagyta el a lányom mindkettőt. 15 hónapos múlt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!