Holnap váltom majd ki a reggeli szopit, bal mellem következne, mi legyen a ballal, mikor kerüljön sorra?
Figyelt kérdés
Bocs a hülye megfogalmazásért, valószínűleg nem fog túltermelődni,nem sok lehet már benne, a kérdésem inkább arra vonatkozna, h eddig reggel bal volt, este jobb, esti még marad, de akkor most 1-1 mell kétnaponta fog következni, vagy álljak át a mindkettőt ürítse ki minden este elvre?Elvileg kettőben együtt sincs megihatatlan mennyiség...2012. jan. 4. 21:05
1/4 anonim válasza:
Ezt nem nagyon értem. Ha reggel a bal melled volt, este a jobb akkor most mit akarsz kiváltani? Étkezést vagy mit? Én mindig odaadtam mindkettőt. Így jobban is termelődött illetve nekem is kényelmesebb volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Holnap reggel már tápszert kap majd a reggeli szoptatás helyett. Én két mellből szoptattam mindig, külön étkezés egy-egy mell.Nekem is az tűnik logikusnak, h innentől minden este mindkettőből egyen.
2012. jan. 4. 21:11
3/4 xStefix válasza:
Ahogy nektek megfelel. Ha elég lesz estére egy, akkor adhatod csak a jobbot is, de ha nem, átállhatsz a váltottra is. Utóbbi talán annyiban jobb, hogy nem telik el hirtelen 2 nap, amíg a balra újra sok kerül és így nem csappan meg annyira.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!
2012. jan. 8. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!