Isztok néha igazi sört?
Figyelt kérdés
Ha csak 10 ml anyatejet kap a baba, akkor lehet néha?2013. febr. 11. 20:45
1/5 anonim válasza:
Egy üveggel nyugodtan megihatsz.Én citromos sört iszok,mert az is jó tejserkentő.Csak szopizik a babám!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából a gyermekorvos kérdezte, amikor a másfél hetes babát jött megnézni, és látta a mentes sörömet, hogy miért nem alkoholosat iszom, amikor 10 ml-t termelek... de nem tudom, mert valahol azt olvastam, légzési nehézséget okozhat az alkohol, a véralkoholszint-kalkulátor szerint meg nem is kimutatható ennyi sör (3 dl) egy 71 kilós embernél...meg ki is megy mire "szoptatok" legközelebb. Akkor most mi az igazság?
2013. febr. 11. 22:02
3/5 anonim válasza:
Inkább ne igyál,én is csak menteset iszok,pedig az én babám már 9 hónapos,de sztem nem tesz jót nekik az alkohol,ami átmegy a tejbe.
4/5 anonim válasza:
En sem kockaztattam, csak alkoholmenteset ittam, amig szoptattam, 22 honapos koraig. Nekem egy orvos sem mondta, hogy inkabb alkoholosat igyak.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is igyál inkább alkoholmenteset, biztos ami biztos alapon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!