Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós Anyukák! Hány kávét...

Szoptatós Anyukák! Hány kávét isztok egy nap?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor szoptattam, minden reggel ittam egy nagy bögre laza kávét sok tejjel. Üdv, 3 éves kisfiú anyukája
2013. jan. 15. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Amikor szoptattam egy fél dl főzött espresso-t higítottam fel két dl tejjel cukorral . ezt ittam a reggeli szendvics v. péksüti mellé aztán az ebéd után egy 3 in 1 keverős kávét kortyolgattam még el.
2013. jan. 15. 13:15
 3/11 anonim ***** válasza:
3-at. Rendes feketét. Kell az energia 3 kisgyerek mellé, főleg egy húzósabb éjszaka után :) Első pár héten csak 1-2t ittam, de mivel nem tapasztaltam semmi jelét a babán, hogy zavarná, visszatértem a megszokott 3-amhoz.
2013. jan. 15. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Mióta terhes lettem egyáltalán nem iszom kávét és nem is dohányzom.8 hetes a lányom.
2013. jan. 15. 13:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor 2 3az1-ben simán belefér.Eddig egyet ittam,de délután már nagyon fáradt vagyok,pedig elég nyugodt a babám.A szoptatás azért rendesen elveszi az energiát.
2013. jan. 15. 13:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Reggel és délután tejeskávét, 3 az 1-ben, ebéd után egy főzött kávé.
2013. jan. 15. 13:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megihatsz. Nekem a gyermekorvos annak idején azt mondta, hogy figyeld meg, nem lesz-e tőle élénkebb a baba. Ha nem, akkor mehet. Üdv, 1. voltam.
2013. jan. 15. 13:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Reggel és délután.Az-az kettöt!
2013. jan. 15. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem 12 hetes a picim, csak koffeinmenteset iszom, azt is alkalomszerűen. baba előtt már leálltam pár hónappal, alatta pedig úgy 12. héttől ittam úgy 36. hétig kb napi egyet, mert iszonyú fejfájásaim, alacsony vérnyomim volt. viszont mióta megszületett és szoptatok érdekes módon nem kívánom vhogy...
2013. jan. 15. 18:49
 10/11 xStefix ***** válasza:
100%

Reggel egy tejeskávét mézzel, délután egy koffmenteset, mézzel tejjel, vagy egy cappucinót, néha 3az1-bent.

Amíg a fiam pici volt, nem bírta, ha délután is iszom, így egy ideig hanyagoltam. De újabban már nem zavarja, én meg szeretem a kávézás szertartását. :)

Nyugodtan igyál, ha bírjátok.

2013. jan. 15. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!