Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák, akik szoptattok!...

Anyukák, akik szoptattok! Mennyire hullik a hajatok?

Figyelt kérdés
Dús, hosszú hajam van, szülés óta nagyon hullik, és ma vettem észre egy 10 forintos nagyságú "lyukat" a fejem tetején. Eléggé látható, ha ki van engedve a hajam. Mennyek vele dokihoz? Bőrgyógyászhoz?
2013. febr. 7. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
3 hónapos a babám, nekem is hullik, de alig észrevehetően. Én első körben a védőnőt kérdezem mindig, ha nem tud válszolni, akkor irány a doki.
2013. febr. 7. 21:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Most olvastam újra, majdnem rosszul lettem, "mennyek"! :) Bocsi, menjek!?
2013. febr. 7. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
6.5 hós a babám,kb. 3-4 hónapja úgy hullik,h több parókát gyárthattam vna belőle. Csomóban,elkeserítő! Nekem a halántékomnál látszik,gondoltam tuti kopasz leszek,de még nem olyan gáz. Bőrgyógyászhoz akartam menni, csak nem volt rendelés. Érdemes vérképet csináltatni! Amúgy a patikában azt mondták,h felesleges bármit is szedni rá!
2013. febr. 7. 21:22
 4/7 gabszem ***** válasza:
sajnos ez természetes és nincs összefüggésben a szoptatással. a hormonok miatt van, magától rendeződni fog.
2013. febr. 7. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem szülés után 1 hónappal kezdett el hullani, iszonyat mennyiségben. Két oldalt konkrétan kopaszodni kezdtem, aztán kb 4 hónappal szülés után elkezdett nőni a hajam megint. Most 10 hós a babám, már visszanőtt a hajam, és nem is hullik.

Én voltam dokinál ezzel a gonddal, azt mondta, sajnos van ilyen..

2013. febr. 7. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez sajnos természetes,de persze,h mindenki megijed.Én mind a 3 lányommal félig megkopaszodtam,amúgy sem áldott meg a jó Isten dús hajjal.Meg is ijedtem az elsőnél nagyon,de mivel pár(5-6)hónap alatt visszaállt az eredeti állapot,most a 3.-al már tudtam,h ez fog történni.Ne izgulj,ha nincs más oka,akkor nemsokára rendbe jön.
2013. febr. 8. 13:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! A háziorvosom azt mondta, menjek bőrgyógyászhoz, azért elmegyek, mert lehet vmi gyulladástól, vagy vmi mástól van, csak a megnyugvás miatt is.
2013. febr. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!