Teljesen tanácstalan vagyok, hogyan döntsek?
Egy éves a lányom, akit nemi tapszeres kiegészítés mellett még szoptatok. Viszont nagyon komoly gyulladás van a talpamban, semmilyen alternatív gyógymód nem használt, viszont lassan alig tudok már járni. El kéne kezdenem egy komolyabb gyógyszert, ami mellett nem szabad szoptatni.
Első lányomat egy évig szoptattam, őt a terhessegem miatt választottam el, mert veszélyeztetett voltam. Nem volt gond.
De most nagyon szenvedek. Szeretném meg folytatni, de meg kell gyogyulnom. Es nem is beszélve egy inzulinbetegségről, ami szintén utánajárással igényel, es hormoneredményt pedig csak szoptatas után értékelnek ki a dokik.
Mit tegyek? Adjatok tanácsot!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azért kértem itt tanácsot, mert a barátnőimnek még nincs gyerekük, a férjem azt szeretné, h meggyogyuljak végre, es elégnek érzi, hogy sokat megtettem már a lanyomért.
Holnap jön a védőnőm, ma felhívtam, segítőkész volt.
Még egyszer köszi a biztató szavakat, mert megjegyzem, nagyon megvisel a dolog.
Amúgy én egy darabot sem pontoztam, leginkább azt sem tudom, hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!