Létezik olyan mellszívó amit csak magamra "csatlakoztatok"és tudom csinálni a dolgom?
Sajnos a pici fiam nem szopik,fejnem kell neki de ezzel nagyon sok időm elmegy.Közben meg itt a nagy akit reggelente öltöztetni,vinni bölcsibe stb de már fejnem kéne...
Szóval jó volna egy olyan készülék amit magamra rakok és szív,egy tárolót a derekemra akasztani vagy a zsebembe amibe gyűlik a tejcsi!
Kérlek ne nevessetek ki,lehet hogy hülyeség amit írok de jó volna megkönnyíteni ezt a ejés dolgot,első fiamnál így 8 hónapig tudtam anyatejet adni csak akkor másra nem kellett figyelnem csak mikor aludt lefejtem!
Én is így voltam a megoldás a meldea calma cumisüveg volt, 2 hónapos babám aki ordított ha cicit látott ,3 nap alatt cicimániás lett ,most 18 hónapos és nem tudom leszoktatni.
Már nem bírtam annyit fejni amennyire szüksége volt ,különben mást sem csináltam volna.
Az ára 5000 Ft körül van és az a jó ha apa van vele otthon később Ő is cumiztathatja nem rontja el a már kialakult cicifüggőséget. Tehát megéri.
Állítólag nagyon jók a Medela mellszívói. Nekem egy kézi Aventom van a Pesztonka mellett, nos az tény, hogy nem ipari felhasználásra találták ki. A Pesztonka meg nagyon hangos, azért nem tudtam használni. Szerencsére már nagy a Fiam (szombaton lesz egy éves :D), átvészeltük a szopisztrájkos időszakokat vele.
Viszont a Calma tényleg nagyon jó, mi is azt használtuk, mikor volt a pár hét szopisztrájkja 4 hónaposan és nem lett cumizavaros!
Ketteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!