Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Létezik olyan mellszívó amit...

Létezik olyan mellszívó amit csak magamra "csatlakoztatok"és tudom csinálni a dolgom?

Figyelt kérdés

Sajnos a pici fiam nem szopik,fejnem kell neki de ezzel nagyon sok időm elmegy.Közben meg itt a nagy akit reggelente öltöztetni,vinni bölcsibe stb de már fejnem kéne...

Szóval jó volna egy olyan készülék amit magamra rakok és szív,egy tárolót a derekemra akasztani vagy a zsebembe amibe gyűlik a tejcsi!

Kérlek ne nevessetek ki,lehet hogy hülyeség amit írok de jó volna megkönnyíteni ezt a ejés dolgot,első fiamnál így 8 hónapig tudtam anyatejet adni csak akkor másra nem kellett figyelnem csak mikor aludt lefejtem!

2013. jan. 31. 09:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem hallottam ilyenről, de próbáld meg elektromos mellszívóval, talán úgy gyorsabb.
2013. jan. 31. 11:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy kifejezetten ilyet gyártanak-e, de próbálj olyan elektromos mellszívót keresni, aminél a harang után szilikoncső következik, és persze akkus, nem zsinóros. Azzal szerintem meg tudnád oldani, mert a vákuum ott tartaná a ciciden (főleg ha még szopis melltartóval is odarögzíted valahogy).

A Pesztonkának adnék egy esélyt a helyedben. Ha esetleg Pilisvörösvár (vagy Budapest VII. kerület) közelében laksz, nekem van egy, ki is próbálhatod és ha bejön, megveheted.

2013. jan. 31. 12:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Medela Freestyle, erre lett kitalálva. Az ára viszont horrorisztikus.
2013. jan. 31. 16:12
 4/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat

kedves 2.-ik

köszönöm aranyos vagy h felajánlottad a próbát de sajna tőled nagyon messze vagyok

közben é ezt találtam

[link]

írja hogy

Mobilis eszköz: asztali, övre csíptethető, valamint nyakba/vállra akasztható.

nemtudom még gondolkodok rajta

2013. jan. 31. 18:15
 5/12 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Nekem ilyen Medela swingem van. Nagyon jó, napi 1 litert fejek, de nem igazán lehet magadra rögzíteni. (vagyis szerintem egyáltalán nem)
2013. jan. 31. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyet lehet bérelni is, mintha láttam volna valahol.

2.

2013. jan. 31. 23:12
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves 3.-ik!

Pedig azt írja,hogy lehet!

Szerinted ha nagyobb melltartóba beteszem a kagylórészt?

2.-ik!

Nemtudod esetleg hogy mennyiért lehet bérelni??Kipróbálnám és ha beválik vennék is egyet!

2013. febr. 1. 10:03
 8/12 anonim ***** válasza:
3. 5. vagyok. A Medela honlapján olvastam a Freestyle-ról,, hogy ez az első olyan mellszívójuk, amit nem kell kézzel a mellhez tartani fejés közben. Kipróbáltam a Swingemet, nem tudtam melltartóval rögzíteni, túl hosszú a tölcsérhez csatlakozó alkatrész. Pedig nem lett volna rossz ötlet. Csak a melltartóm alja fogta egy kicsit,de nagyon benyomta a fölötte a mellemet, és félek elzárja a tejcsatornákat.
2013. febr. 2. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok, pl. itt:

[link]

mondjuk itt egy másik típus van kínálva, ezt esetleg hátizsákba tudod tenni :)

rögzíteni úgy próbálnám, hogy a szopis melltartóra ráhúznék még egy szűkebb topot is, esetleg ragtapasszal a cicifixre ragasztanám a harang szélét.

Remélem találsz valami használhatót!

A pesztonkát azért gondoltam jónak, mert annál a harang után szilikoncső jön.

[link]

Ja meg elemről is megy (az orrszívója biztosan, a mellszívót nem próbáltam elemről).

2013. febr. 2. 23:13
 10/12 A kérdező kommentje:

3.5.-ik!

Köszönöm,hogy kipróbáltad az ötletem!Hát sajna akkor nem jött be!

Kettes!

Köszönöm a linket!

Bazi drága bérelve...

Pesztonkáról nem hallottam jókat!Állítólag gyengén szív!Pedig sztem azt a kagylós részt betudnám tenni melltartóba az üveget eg egy övtáskába vagy vmibe beletenném/rögzíteném!

Most meg erre hajlok!Szerintettek gyorsan lejön vele a tejcsi?:

[link]

2013. febr. 3. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!