Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudom elapasztani a...

Hogyan tudom elapasztani a tejemet?

Figyelt kérdés
Olyan gyógyszert kellett szednem, ami miatt nem szoptathatok, mert a gyermekem nagyon kiütéses lett. Egyik percről a másikra le kellett mondani szegény gyermekemnek a ciciről. Hogyan tudom elapasztani? Mert 2 napja nem szopizik, de már nagyon fáj, hiába fejem, folyton duzzad és csomósodik.

2013. jan. 30. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
de ha már nem kell szedned,szopizhatna nem??
2013. jan. 30. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ha mindig fejed,akkor azzal csak elősegíted a termelődést. csak éppen annyit fejj,hogy ne feszüljön,és ha nagyon duzzad akkor hidegvizzel borogasd
2013. jan. 30. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Urtica Urens 30 CH-t szokták használni apasztásra.

Ezt a gyógyszert ezentúl mindig szedned kell?

2013. jan. 30. 14:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez egy elég erős antibiotikum volt, azt mondták egy hét, mire elkezd kimenni a szervezetemből, de addigra meg nem lenne már annyi tejem, hogy örüljön neki a gyermekem. Amúgy is le kéne már szoktatni, mert 2 és fél éves, sokat szenvedünk emiatt éjszaka, mert csak arra alszik el, ha cicizhet, ha felkel követeli...
2013. jan. 30. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja így értem,azt hittem még nagyon picike.akkor mindig csak annyit fejj h ne feszüljön.

Első voltam.

2013. jan. 30. 14:22
 6/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
100%

Ha szeretnél visszaállni a szoptatásra, akkor fejd rendszeresen, és ha már nem kell majd szedned a gyógyszert akkor vissza fogod tuni adni a cicit a babának.

Ha végleges a dolog akkor ahogy már előttem is mondták, mindig csak annyit fejj le hogy ne legyen csomós. Ne fejd üresre. Így egyre kevesebb termelődik majd és szép lassan már egyáltalán nem fog.

2013. jan. 30. 14:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Hű, akkor a lényeg, hogy mindig csak egy picit fejjem. Köszönöm a válaszokat, megy a zöld kéz mindenkinek! :)
2013. jan. 30. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!