Tudnátok segíteni, hogy hogyan indítsam be újra a tejemet?
Akkor marad a szorgos fejés... Ha kézivel nem megy, próbálj gépit, vagy a rendes kézzel történő fejést. Egyéni, hogy kinek melyik válik be igazán.
És próbáld ki az ilyenkor szokásos egyéb praktikákat, teát, bogyót és egyebet, hátha valamelyik használ.
De egyetértek az előttem szólóval, fejéssel sokkal nehezebb dolgod lesz, ha egyáltalán sikerül. Megértem, hogy ragaszkodsz a napirendhez és a nyugalomhoz - bár tudd, hogy ezek rövid távú dolgok, előbb-utóbb szoptatás nélkül is borulni fog minden, mert a babák így működnek.
Én is adnék még egy esélyt a szopinak, főleg, mert nemcsak anyatejet nyerhetsz vele.
én 4 hónapig tudtam csak fenntartani a tejemet kizárólag fejéssel.azóta a lefagyasztottakat issza.mondjuk én éjszaka is felkeltem fejni 3 óránként,így volt annyi hogy rengeteget eltettem,szerintem még 2 hónapig elég lesz.Jól is tettem,mert megjött a menzeszem,és azóta nem issza a tejemet,szóval már nem is fejek.NAgyon kitartónak kell lenni,és tutira tenisz könyököd lesz a végére :-)
ha választhattam vna én is inkább szoptattam vna,de nem rajtam múlt.
Én géppel fejtem, 7-7-5-5-3-3-2-2 percig váltogatva- rengeteg tejem lett, ezt próbáld meg. És igen, nyugodtan szoptass, a napirend bizony akkor is felborul, ha cumisüvegből etetsz. Sajnos.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!