Milyen étel, ital fogasztása ajánlott, ill. nem ajánlott szoptatás alatt? Tejserkentésre melyen tea vagy bogyó ajánlott?
Én csak a Lactoherb teát ittam, és sok ásványvizet.
A gyógyszerekkel vigyázni kell, mindig mondjad a gyógyszertárban, vagy a dokinak, hogy még szoptatsz!
Az ételeknél a k betűsekkel kell módjával bánni, mert azok fújosak, és fájhat tőle a baba pocija. Bár nekem nem mindentől lett pukis. (karalábé, káposzta...)
Nekem a kávét nem szerette a kisfiam, ha ittam, akkor nem bírtam vele. Nem bírt aludni és csak sírt és szenvedett. Miután elhagytam a kávét, minden rendbejött. De majd te is kitapasztalod, hogy mi az amit nem szeret a picuri.
Szerintem érdemes még venni Garmastan kenőcsöt. Ez nagyon jó arra az esetre, ha begyulladna, becsomósodna a cicid.
Amúgy lehet, hogy a fele cucc nem is fog kelleni. Nekem nem fogadta el a bimbóvédőt, és a mellszívót sem tudtam kihasználni, mert az összes tejet kicicizte. A hűtőbe nem tudtam elrakni semmit, de ez nem tragédia, mert így is két éves koráig szoptattam. Remélem most a másodikkal is ilyen jól fognak menni a dolgok!!
Én is a Lactoherb teát ittam, de a kisfiamnak eléggé fájt a hasa tőle. Már kb. két hónapja a Naturland Fitolac teát iszom. Azóta semmi baja nincsen Neki. Bár kissé drága. Nálunk 630 ft egy doboz.
Öt hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!