Szoptatás alatt mit lehet enni? Gondolok itt zöldségek, gyümölcsök illetve bári más étel ami esetleg okozhat gondot.
Elvileg mindent.
Gyakorlatilag csak próbálgatással tudod meg, hogy a babádat zavarja-e valamelyik étel.
Az enyémeket nem zavarta, egy jó babfőzelék után is békésen aludtak, tehát én ettem mindent ami jól esett.
Igen, a párom is 150 grammos szénhidrát diétán volt a terhesség alatt, most két hetes a baba, de már annyira nem kell szigorúan betartania a diétát. A dietetikus szerint a szülés után hat hétig kell diétázni, utána már nem.
Nekünk van egy vércukorszint mérőnk, a párom kaja után egy órával ellenőrzi a cukrát, mostanában már egész jó értékeket mutat, akkor is ha pl rántott husit eszik krumplipürével... Javaslom, hogy te is gyakran ellenőrizd a vércukrodat, hogy tudd, mikor lehet már abbahagyni a diétát, illetve miből, mennyit ehetsz...
Kereshetsz még diabetikus receptekre, én a következőt találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!