A pici babám jövő héten lesz 7hetes és szopizik. Én nagyon szeretem a diós és a mákos tésztát. Lehet enni szoptatás alatt, vagy ez nehéz étel a picinek?
én ettem, sőt kifejezetten a mákos segített a tejtermelésen. Amikor egy kicsit kevesebb tejem volt, mindig mákosat ettem(mákostészta, rétes, stb).
Nem fájt tőle egyik gyerekemnek sem a hasa.
2 gyerekes.
Az mindin a babán múlik, hogy mit ehettek, és mit nem.
Persze vannak általános dolgok, mint a fújtatós kaják, amiket nem ajánlatos enni, de többnyire idővel kiderül, hogy mit "szeret a baba" és mit nem. Az én gyerekem nem szerette ha kávézom, másnak semmi baja nem volt tőle.
Ezenkívűl még nem szerette ha savanyúságot ettem, és még egy csomó mindent, amire már nem is emlékszem.
A lényeg hogy ne egyszerre egyél össze mindent, mert akkor nem jössz rá, hogy mi az ami neki nem ízlik, esetleg még ki is csapja.
Két évig szoptató anyuka!
Szia az én babám elég hasfájós volt,most kezdi kinőni...de a máktól / diótól,sose volt bajunk.Sőt!!!
Tehát ha kívánod,egyed.Nálam nélkülözhetetlen karácsonykor a bejgli :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!