A babamérlegeknek mi a pontossága? Nekünk két tizedes jegy van a kg után, de az nem sokra jó. Minden mérleg ilyen?
Figyelt kérdés
Egy szoptatás alatt nem feltétlenül eszik 10 grammot, de ha eszik is, az utolsó tizedesjegy pontatlan, azaz az lehet 5-15-ig bármi, ráadásul ha mozog akkor aztán pláne bizonytalan.2013. jan. 28. 09:28
11/12 anonim válasza:
nekem is ez volt a gondom, ezért digitális konyhamérleget használtunk egy nagy tállal. ez pontosan méri a grammokat. az első pár héten szerintem ezt használd, az én védőnőm és gyerekorvos is egyet értett vele. egyébként akinek rendesen van teje és megy a szopi, az nem fogja megérteni, min is mész keresztül, amikor te minden egyes grammért imádkozol! és ők csak osztják az észt, hogy nem a mérleggel van a baj, hanem a babáddal. de azt hiszem, hogy azt te is nagyon jól tudod, hogy nem a mérleggel van a baj, csak pontosan szeretnéd tudni hány gr-ot is evett a picikéd.fel a fejjel, és bízz magadban! én is ezen mentem keresztül. tedd, ha kell egész nap cicire a kicsikédet, és hidd el, lesz eredménye!maradjatok ágyban egész nap, és éjjel is vele aludj! De még nem aznap jelentkezik a javulás, csak másnap,ezért várj türelemmel, kérlek! És próbálj meg nem idegeskedni! Én már nagyon kétségbe estem, hogy éhezik, mert egész nap csak enni akart, és láttam hogy nem tudott jól lakni. A cicikéim rongyokban, majd le szakadtak, de másnap már egy kicsit jobb lett, a 10grból 20gr lett, 3. napra pedig 20gr-30gr per étkezés., és aztánlassan már 40gr is lett.igaz, hozzá kell tenni, hogy egy-egy szopi eltartott fél órát 40 percet is még ekkor is. de végre jól lakott és másfél két órát is aludt már 2 szopi között. a 10 gr-os napokon gyakorlatilag szinte egész nap csak a cicit kérte, a20 gr-os napon már fél órákra el volt. a cicim javult pár nap után, de addig sokat szenvedtem én is, de megérte!, a babám erőre kapott, és lett kaki és pisi folyamatosan.szóval tudom, hogy nehéz, de ne ess pánikba, mert az csak árt!
12/12 anonim válasza:
a konyhamérlegen is ugyanugy fog mocorogni,az se lesz pontos emiatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!