Szopizás előtt a mérleg 325-t majd 20 perccel szopizás után 334-t mutatott. Tényleg megevett a babám 90-t?
A mérlegem három számjeggyel számol, tehát 3250 és 3340.
Az a kérdésem, hogy közben nem változtathatja a súlyt esetleg kijövő pisi és kaki a pelenkában?
Ruhában felöltöztetve mértem.
Csak olyan hihetetlen, hogy ennyit megevett volna. Ez nekem most nagy öröm lenne!!
miért hihhetetlen?
mennyi idős. Az én babám 2-3 hetesen 120-at is evett.
10 hetesen most. 160-180
mert eddig nem mertem mérni, és mindig azt hittem, hogy az enyém csak 40-t eszik.
Most lemértem és nagyon örültem neki.
A pisi és a kaki ugyanúgy benne van, tök mindegy, hogy apelsuban, vagy a pocakban a mérlegelés szempontjából.
Amúgy meg a mérés sem pontos, ha kétszer rá teszed egymás után ritkán mér pontosan ugyanannyit, és itt ugye grammok is számítanak.
Én nagy mérlegelős voltam, mert a lányom nem szopott, nem hízott.
És rájöttem, hogy csak saccolásra jó, pedig jó minőségű Momert mérlegünk van.
Nekünk sosem volt gond méréssel, akárhányszor rátettem evés után, mindig ugyanannyit mutatott grammra, egy jó mérlegnek azért ezt illik tudni.
Nálam az volt a hihetetlen, hogy a fiam minimális adagokat evett, de nem izgattam magam később, mert gyönyörűen hízott a mikroadagokkal is:)
Nagyon ügyes a babád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!