Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elromlott a mérleg, baj ha...

Elromlott a mérleg, baj ha már nem mérem 3hós babámat?

Figyelt kérdés

Csak szopizik,igény szerint.Nem túl nagy súlyú baba,de ő ilyen alkat.nem volt koraszülött egyébként.

Mérnem kellene még mindig hetente?

Van bőven pisis-kakis pelus.

2011. máj. 15. 07:50
 1/4 Maxima ***** válasza:
en soha nem mertem egyiket sem. ha a pelusok rendben es a babadat is elegedettnek latod akkor felesleges meregetned :) de ha teged megnyugtat a meregetes akkor beszeld meg a vedonovel hogy szeretned vinni a rendelobe sulymeresre.biztosan nem fog nemet mondani:)
2011. máj. 15. 07:59
 2/4 anonim ***** válasza:
én se mértem soha...
2011. máj. 15. 09:11
 3/4 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

A második gyerekemnél már mérleget sem béreltünk, megmondtam a kórházban, ha hazamegyek és meglátok egy mérleget, akkor kivágom az ablakon. Nem is volt.

Ha egészséges, jól fejlődik, pisil-kakil, akkor fölösleges. Ha közel van az egészséges rendelés, akkor szerintem simán megkérheted a védőnőt, hogy egy-egy alkalommal arra sétáltok és mérje meg.

2011. máj. 15. 10:11
 4/4 xStefix ***** válasza:

Dehogy kell már hetente mérni. :)

Elsősorban őt figyeld és csak akkor mérd le (a tanácsadói ellenőrzésen túl), ha úgy érzed, látod, hogy valami nem stimmel.

2011. máj. 16. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!