Ki mennyire szeret/szeretett szoptatni? Tényleg olyan csodálatos és gyönyörű érzésnek éled/élted meg ahogy ezt sokan mondják?
Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat várok,nem körítést!
Tudom hogy ez a legjobb a gyereknek,és attól hogy valaki sokáig szoptatott még lehetséges hogy az anyuka nem szerette!
2013. jan. 26. 13:28
11/16 anonim válasza:
Utáltam. Rettentő erős szopóreflexe volt a lányomnak és a min. 1.5 szoptatás volt. De általában ennél több. Tejem még sem volt rengeteg. Nagyon sokat fejtem, idegeskedtem, hogy legyen elég tejem, de nem. Esténként kapott tápszert is. Végül 14 hónapig szoptattam. A következővel már valószínű más lesz, mert rutinosabb leszek. Ha neki is ilyen erős lesz a szopóreflexe, akkor minél előbb cumira szoktatom, mert az nem jó ha sokáig van mellen, csak ha minél többször. De én már nem bírtam többször szoptatni, mert volt hogy lejött a felső bőrréteg a mellbimbómról. Iszonyúan fájt.:(
12/16 anonim válasza:
Én szeretem szoptatni a lányomat, pedig a jobb cicim még mindig érzékeny, fáj! 3 hónapunkba telt, mire ismét csak anyatejes lett, de minden percét szeretem. Ilyenkor olyan közel vagyunk egymáshoz szinte, mint mikor a pocakomban volt! Remélem sokáig fogom tudni szoptatni!
15 hetes kislány anyuja
13/16 anonim válasza:
Az elején sokat küzdöttem, hogy legyen elég a tejem, aztán belerázódtunk. Én nagyon szeretek szoptatni :-) Örülök is neki, hogy tudok, sokkal egyszerűbb így az élet, mint tápszert kevergetni, melegíteni, sterilizálni...
14/16 anonim válasza:
Én azt hittem hogy majd amikor először mellre teszem a babámat öröm és boldogság fog átjárni.Hát nem így lett.Az első pár nap borzalmas volt.Hiába volt jól a cicin fájt amikor szopizott,sőt egyszer ki is sebesedett.Majd amikor beindult a tej és megedződött a cicim utána már nem volt gond.Bár az éjszakai szopikat szívesen kihagynám.Már elmúlt 1 éves még mindig szopizik,de sokszor a hátam közepére sem kívánom...De másrészről meg olyan aranyos amikor amikor szuszog a cicin :)
15/16 anonim válasza:
7 hónapos a picim és imádok szopiztatni. Nem azt mondom, hogy nem szenvedtünk az elején (kisebesedett bimbó, elzáródó tejcsatorna...), de pár hét alatt elmúlt minden fájdalom és már most rettegek, az elválasztás miatt. Ha lehet minél tovább fogom szopiztatni, mert csodálatos érzés nekem
16/16 anonim válasza:
Harmadik kisfiam most 2 hónapos.Nekem gyakorlatilag nincsenek tejmirigyeim,így összesen a kettőben jó ha van 10 ml.A melleim most is szét vannak rágva a cumizavar miatt,de nem adom fel addig,amíg valamennyire is elfogadja!Remélem,minél tovább,mert nincs annál csodálatosabb érzés!Pláne ha nem sebesek a mellbimbók és van elég tej.Én megadnék mindent ha lehetne...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!