Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A férjem is meg szeretné...

A férjem is meg szeretné kóstolni a tejem, mit tegyek, Ti megengeditek?

Figyelt kérdés
Nem akarok közízlést sérteni a kérdésemmel, előre is bocsánat, de nem tudom mi tévő legyek... Van egy 14hónapos babánk, és szoptatás után a férjem mindig arra kér, hogy tegyem a mellemre. Ha tudtok segítsetek, nem akarok ezen összeveszni vele.... Válaszotokat köszönöm!
2009. aug. 31. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
Úgy érted ő akar a melledből szopizni??? Azt ne engedd!!! Max. ha annyira meg akarja kóstolni fejjél neki pár cseppet és add neki oda. De én még ilyet nem is hallottam!
2009. aug. 31. 17:58
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Viccelj vele és flörtölj! De ne tedd mellre :)

és ne vegyél mindent komolyan! Le akar feküdni veled.

Csak ilyen idétlen :)

2009. aug. 31. 17:59
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

Én úgy hallottam az apák többsége kíváncsiságból megkóstolja.

Ha a cici kell, mond, hogy nemsokára már csakis az övé lesz, addig csak várjon türelemmel. Negédesen kell mondani :)

Úgyse sokáig szoptatsz már.

2009. aug. 31. 18:00
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Az enyém megkóstolta, de nem a mellemből közvetlenül! A mellembet nem hagytam, hogy szopizza. Ha meg akar valamit, mondja azt :D
2009. aug. 31. 18:01
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ez nem gáz. Az én férjem is ezt akarta és mástól is hallottam már. Tudod a fárfiak élnek-halnak a női mellekért. .....és ez neki ciki nem neked.:)Persze ezt neked is akarnod kell.
2009. aug. 31. 18:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha akar valamit mondja meg! D... Nem erről van szó, azt megkapja rendszeresen. Félek h megharagszik rám ha nem engedem, mert ugye nem lesz mindig tejem az életünk során...
2009. aug. 31. 18:24
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Nekem még nincs meg a pici, de az én férjem is ilyen 'kis perverz':) Tuti neki is eszébe fog jutni. Iszonyú kíváncsi rá, milyen az... szerintem az erős anyai kötődéstől lehet, nem tudom. Ha neked nem esik jól a gondolat, akkor ne engedd, max. kóstolja meg pohárból, ha megengeded, akkor sincs semmi baj, ő legyen óvatos és csak egy nagyon picit, te pedig nagyon-nagyon alaposan fertőtlenítsd le utána. Nem lesz semmi bajotok tőle! :) Jó perverzkedést! :))) És ne vedd ennyire komolyan a férjed, férfi = gyerek , és az is marad ;-)
2009. aug. 31. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
4%
anyukám mondta hogy 3 hetes koromtól apám szopiszta a melleit mert én beteg lettem és sokáig a korházban voltam és az sem volt biztos hogy megmaradok ezért anyám be sem jöhetett meg sem szoptathatott.és félt hogy be fog gyulladni neki.lefejte volna ő csak hát kinek.így apámat tette a didire.szal van ilyen csak rá ne szokjon.elvileg a tej nagyon édes kellemesen langyos.apám ezt mondta mikor rákérdeztem.
2009. szept. 1. 14:30
 9/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azt hiszem megengedem neki, és majd körültekintően fertőtlenítek utánna. :-) Én is kiváncsi vagyok ilyen lesz? :-) Majd megírom.

2009. szept. 1. 15:48
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
Fujjj!!!
2018. szept. 12. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!