Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Főleg ált. Isk-ben tanító...

Főleg ált. Isk-ben tanító felsős tesitanárok! Hogy szoktatok reagálni ha 1csaj azt mondja hogy megjött görcsöl és nem szeretne tesizni. Megengeditek?

Figyelt kérdés

Igen.Mért?

Nem.Mért?

Előre is köszi.

2010. jan. 4. 16:48
 1/6 anonim válasza:
Remélem nem baj ha nem vagyok tanár, de a mi tanárunk megengedi, hogy ne tesizzünk ilyenkor. Gondolom azért mert van két lánya és megérti, nem akar velünk kitolni. Am meg az mégis csak elég kellemetlen lenne a csajsziknak mert amilyen tesit tart az elég durva O.o .
2010. jan. 4. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Énse vagyok tesitanár, de megengedik nálunk is, mert nem akar kicseszni velünk , mert gondolom tudja mien kinszenvedés lenne ugy tesizni.
2010. jan. 4. 16:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Kösz.
2010. jan. 4. 17:03
 4/6 anonim válasza:
Megengedném,hiszen elég fájdalmas tud lenni ha görcsöl. Nálunk felmentést kérnek ilyenkor az ellenőrzőbe és aláírással el is fogadjuk.
2010. jan. 6. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:

A mi tanárunk nem engedi meg. Azt mondja csináljunk egy-két gyakorlatot, attól elmúlik, vagy hoz be nekünk görcsoldót.

Ja és azzal érvel, hogy a munkahelyen se mondhatom azt, hogy "görcsölök,nem csinálok semmit".

2010. jan. 6. 18:53
 6/6 anonim válasza:
egyes lányoknak ilyenkor nagyon tud görcsölni a hasuk, vagy ízületi fájdalmaik vannak stb. ilyenkor szerintem megengedhető, hogy ne tesizzen, vagy próbáljon olyan gyakorlatot csinálni ami segít, ha nem megy, nem kell erőltetni
2010. jan. 6. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!