Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatejes babának lehet teát...

Anyatejes babának lehet teát adni?

Figyelt kérdés
Azt mondják,hogy annak a babának aki csak anyatejet kap,nem kell teát(innivalót) adni.Az én 8 hetes babám hasfájós és ezért gondoltam adok neki.Már próbáltam többféle cseppet,de pár napja nagyon fáj a hasa.Ezeket a hasfájásra való cseppeket lehet együtt is használni? Mondjuk úgy,hogy adok 2 féle cseppet és még teát is?
2013. jan. 15. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyféle cseppet próbálj és édeskömény teát, hátha segít.
2013. jan. 15. 10:22
 2/6 gabszem ***** válasza:
szerintem ne használj többféle cseppet egyszerre. Teát nyugodtan adhatsz neki.
2013. jan. 15. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia nekünk is volt gondunk a hasfájásra a kamilla és édeskömény tea vált be, eleinte felválltva itta, most pedig mecsek baby teát iszik amibe mind a kettő benne van. Remélem nektek is jó lesz valamelyik:-)
2013. jan. 15. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Felesleges kétféle csepp szerintem.Például az infacolnak és az espimisannak ugyanaz a hatóanyaga,csak az egyik"hígabb" ezért kell belőle több.Tehát ezeket felesleges mindkettőt.

Kitartás!Az én babám is kínlódott néha,de ahogy nőtt,egyre jobb lett.

9 hetes kisfiú anyukája

2013. jan. 15. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én az Espumisant és a Coliefet használtam egyszerre, teát nem adtam, mert nem fogadta el, pedig júliusi baba, néha egy kevés babvizet fogadott csak el, de nem erőltettem inkább, csak anyatejet kapott. Ezek nem egyforma hatású szerek, az Espumisan a levegőbuborékokat "aprítja" a Colief pedig pótolja a hiányzó tejcukor enzimet, mert a hasfájás általában ennek az oka és nem mindig a levegőnyeléstől....6 hónapos Manó anyukája
2013. jan. 15. 13:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. jan. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!