Anyatejes édesanyák, Ti hányadik hónaptól adtok a babának az anyatejen kívül mást is? (Persze ha elegendő a tej. )
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 13:15
3/15 anonim válasza:
8hónapos korától tejpépet,de előtte,
5 hónapos korától gyümölcsöt,
12hónapos korától tápszert...
4/15 anonim válasza:
6 hónapos koráig csak anyatejet kapott. Akkor kezdtük el a gyümölcsöket tízóraira, 7 hótól a zöldséget, 8 hótól a husikat, 1 éves korától a mi kajánkat. Most 17 hónapos, még mindig szopik, így elég kevés mennyiségű kaját eszik, de már majdnem mindent.
5/15 anonim válasza:
6 hónapos korában gyümit, addig CSAK anyatejet.
6/15 anonim válasza:
5 és fél hós volt amikor elkezdtük az almát kóstolni, de volt vagy 6 és fél mire megevett belőle egy normális adagot. Nagyon nehezen fogadott el bármit is.
7/15 anonim válasza:
8 hónapos korától gyümit, tejpépet, főzeléket. 12 hós koráig szopizott, én a tápszert teljesen kihagytam, 1 éves koráig anyatejjel, utána vízzel, gyümölcslével csillapítottam a szomját.
8/15 anonim válasza:
Én 6 hónapos korától szeretnék majd elkezdeni adni mást is, remélem, elég lesz addig csak a tejem :)
9/15 anonim válasza:
5,5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. 9 hónaposan sikerült kiváltani egy étkezést.
10/15 anonim válasza:
4,5 hósan gyümi, 1 hónap múlva zöldséget, 6 hósan husi, reggel délben és este cicizik még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!