Anyatejes babának mennyi Sinlac pépet adjak?
8kg 5 hónapos
éjszaka 2 óránként ébred
kizárólag anyatjes
akkor semennyit
miért akarsz tápszert adni anyatejes babának????
nem hiszem h jobban aludnak a kicsilányom tápis lett de még 1.5 évesen és kelt éjjel enni nem h 5 hónaposan
nem feltétlen enni kell neki hanem visszaaludni kell a cici :-) a tejcsi meg ráadás csak
Én sem adnék....
Van, hogy az én kisfiam is 3x kel éjjel és van, hogy csak 1x. Annak is oka van. Mi elalváshoz használunk cumit (tudom, nem javasolják), ha nem az kell éjjel, akkor cici. Na és? Az ő biztonsága, fejlődés az első, nem az én alvásom. Az én fiam 4,5 hónapos.
kÖSZI,A AMÍG 1 GYEREKEM VOLT, ADDIG ENGEM SE ÉRDEKELT HÁNYSZOR KELEK ÉJJEL, ALUDTAM VELE NAPPAL...
mOST 3 GYEREKEM VAN, és nem mindegy ghogy ideges, ingerült vagyok velük a kialvatlanság miatt, amúgy óránként kel éjjel a kicsim, nem bírom.
Soha nem kaptak a gyerekeim tápot, de most kénytelen vagyok adni.
Azoknak a tanácsára lenne szükségem, akik adnak Sinlacot
Ha veled alszik, úgy sem jobb, próbáltad?
Nekem csak kettő van, de nem vagyok fáradt, mert együtt alszom vele. Ő is 2-3 óránként ébred, van, hogy gyakrabban.
nekem is 3 gyerekem van
de nem adnék neki tápit csak h én jobban aludjak vagy többet éjjel
simán megoldom a déli alvással a pici mellet a maradékot ami hiányzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!