Lehet hülyének néztek, de mi a sinlac és mikor adjátok a babátoknak? A kisfiam anyatejes így nem vagyok túl jártas, de több kérdést is olvasok itt a sinlacról.
ird be a googleba...
de ez:
Ez egy rizs- és szentjánoskenyérmag-alapú pép tehéntejfehérje-, szójafehérje-allergia megelőzésére és kezelésére. Gluténmentes diétás pép, 4 hónapos kortól adható.
amugy ha itt beirod ezt mások is kérdezték... http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
mint az előttem szóló
ha anyatejes akkor nem kell tápszer nem ?
azok kapják akik glutén vagy laktoz érzékenyek és nem kapnak anyatejet
ha valamiért nincs elég akkor HA (hipoalergén) kérjél neki először mert nem minden baba tolerálja jól a sinlacot ( nem allergia miatt hanem mert az már tényleg teljesen más mint az anyatej)
A Sinlac nem tejpép hanem pép,bármelyik baba kaphatja,4 hónapos kortól,egészséges,finom,olcsóbb mint a többi tejpép. (ha receptre itatod)
Az én kisfiam 4 hónapos korától kapja uzsonnára,nagyon szereti simán,de bármilyen gyümölccsel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!