Igaz, hogy ha az anyatejes babának ritkábban van széklete, akkor táplálóbb a tej?
Mert az én babámnak naponta többször van széklete, és jó nagy adagot kakil általában.
Akkor ezek szerint az én tejem nem eléggé tápláló?
Nálam a pisi is sok, a kaki is sok. Minden sok.
De miért nem tudja jobban hasznosítani a tejemet a babám szervezete? Csak arra tudok gondolni, hogy nem eléggé tápláló. Pedig szedek még vitaminokat is.
Csak szoptatott babáknál a napi 6 és a 6 naponta 1 kaki is rendben van. De hallottam/olvastam már 10-el is :)
Szóval amennyiben a babád jókedvű, gyarapodik, megfelelő a fejlődése egyéb téren is, addig ne aggódj. Ebben is nagyon eltérőek a gyerekek, csakúgy mint minden egyébben.
Egyedül a pelenkázás miatt "gáz", ha többször kakil a gyerek, mert többször kell cserélni, többet kell venni.Az én gyerkőceim takarékoskodtak a pelussal, csak 2-3 naponta kakiltak, viszont a nővérem fia naponta sokszor telirakta a pelusát, így jóval több pelusuk fogyott.
Szia!
Semi kapcsolat nincs a két dolog között! :)
az hogy hány naponta (vagy naponta hányszor) van széklet, az ugyanúgy lehet genetika is, függ a TE táplálkozásodtól is!
Nálunk pl úgy működött, hogy amilyet én olyat ő is!(bocsi hogy szemléltetem)
Hidd el mindent megkap a tejcsidből amire csak szüksége van! :)
És NE gondolkodj ilyen összefüggéseken, inkább hidd el hogy PONT ANNYI VAN ASMENNYI A BABÁDNAK KELL!
Másfél éves szopizó kislány anyuja
Köszönöm a válaszokat, már megijedtem picit. :)
Az én babámnak minden nap van többször széklete, nem is kevés. Szóval nem tud így olyan nagy mértékben hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!