Mit egyek, igyak, hogy a tejem táplálóbb legyen?
Így vn!
Én nem tudom mellesleg, manapság hányan írják, hogy "nem elég tápláló a tejem"... Dehogynem. Csak ne add fel, ne adj mellé tápszert 3 hét után, könyörgöm. Akkor nem lesz inger a mellnek és egyenes az út az elapadáshoz!!!
Mellre tenni és mellre tenni! Nem feladni! Irgum-burgum...
A szervezet nem hülye, olyan nincs, hogy nem elég zsíros a tejed. Tudtad, hogy a szervezeted a saját egészséged kárára is előállítja a tejet, olyan minőségben, ahogyan azt kell!!! Nézd meg az afrikai éhező anyákat, nekik nincs tápszer, van tejük, pedig nem esznek zsírosat és nem is isznak eleget...
Tökéletesen igaza van mindkét előttem szólónak! Az anyatej nagyon is tápláló a baba korához és igényeihez mérten változik az összetétele. Más pl reggel és más este!
Nagyon picike még a babád, gondolom sok teher is szakadt rád. Elsősorban sokat kell pihenni, rendszeresen és helyesen táplálkozni, sok folyadékot inni! Egyébként nagyon helyes tanácsokat olvashatsz a www.lll.hu honlapján, ha kell fel is hívhatod őket, nagyon segítőkészek, mindenben segítenek.
Nem szabad feladni, próbálkozni kell!
Szia!
Ami segít,a nyugalom és a sok pihenés.Én is küzdöttem ezzel,mikor akkora volt a babám,mint a tied.Én is adtam neki tápszert,mostmár belátom, hiába!Nem szabad,sokat tedd mellre,ezzel elősegíted a tejtermelést,hogy kialakuljon a megfelelő kereslet-kínálat aránya!
Sok sikert,jó egészséget!!!
2és fél hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!