Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ilyen mellbimbóval hogy fog...

Ilyen mellbimbóval hogy fog menni?

Figyelt kérdés
Nyár elején fogok szülni, de nagyon aggaszt, hogy ezekkel a mellbimbókkal hogy fogok tudni szoptatni. Alapból nekem nincsenek kint a bimbók. Nem tudom másnál hogy van. Hideg hatására illetve izgalmi állapotban van kint csak ugye. Mi a teendő? Vegyek majd bimbó kiemelőt? Azt hogy kell használni? Vagy ez tök természetes? Nem tudom más nőknél hogy van mert nem láttam olyan sok mellett életemben :D Segítsetek!!!
2013. jan. 14. 02:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha hidegre meg piszkálásra kijön, akor az jó! Semi bajod nem lesz vele! Alapbol nekem sincs kint!
2013. jan. 14. 03:16
 2/18 anonim ***** válasza:
23%
Csak kiváncsi vagyok, milyen az, ha nincs kint? Homorú?
2013. jan. 14. 03:46
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem is tudom hogy magyarázzam el milyen... Visszahúzódik a mellbimbó. Igazából lapos felületet képet az udvarral... kb. De szerintem sok nőnek csak első gyerek után marad mindig kint... legalábbis anyámmal így volt. Tényleg nem tudom más nőnél hogy van... lehet ez a normális csak én nem érzem annak.
2013. jan. 14. 05:26
 4/18 A kérdező kommentje:
képez
2013. jan. 14. 05:26
 5/18 A kérdező kommentje:
Igen, ha hozzáérek kijœn.
2013. jan. 14. 05:30
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kicsi cicibimbóm van, ráadásul kicsi cicivel. Szülés után hatalmasra nőtt a mellett, de a cicibimbó maradt. Nekem a csecsemősök azt tanácsolták, hogy dörzsöljem meg a mellem, hogy "álljon"-kiemelkedjen, aztán használjak bimbóvédőt, mert amikor cicizik a baba, abba beleszívja (na ezt másképp nem tudom megfogalmazni :)) Aztán ahogy idősödött a babám és már tudott erősen szopizni, akkor addigra a mellbimbóm is megnyúlt annyira, hogy már nem probléma a szoptatás.
2013. jan. 14. 06:18
 7/18 anonim ***** válasza:
66%

Szia! Nekem is ugyanilyen volt:)

Ne aggódj, minden rendben lesz a szoptatassal, de szerezz be szülés elott bimbokiemelot! Én nem vettem és a párom a kórházba behozott nekem egyet, azzal nagyon jól ment a szopi:) a tommee tippee a legjobb!!! A brendonban vettünk, újszülöttnek valót, az a legkisebb, és nagyon jó. Elotte adventes volt a kórházban, de az nem jó:/

4 hetes a babám és mar megy nélküle a szoptatas!:))))

2013. jan. 14. 06:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen mellem van. A baba majd kiszívja, nekem 6 hónapos kora óta már folyamatosan kiáll, 20 hónapig szoptattam egyébként. Amire figyelni kell, h lkehetőség szerint azonnal szülés után mellre tenni, és semmi cumisüveget nem adni neki, ha pótlás kell, kanálból vagy pohárból és erre felhívni a nővérek figyelmét is, mert sokkal könnyebben cumizavaros lesz a baba (egyébként a tejbelövelléstől valamennyire már magától kijön,d e a baba így is meg fogja tudni találni, ezen ne aggódj!!)
2013. jan. 14. 10:48
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van és tudok szoptatni mindenféle védő meg kiemelő nélkül! annyi a trükk hogy mikor a baba a szájába venné, össze kell csípni az udvart, és úgy adni a szájába hogy jó mélyre menjen. Aztán már ő tudja a dolgát. De ez is csak kb két hós koráig kellett, azóta maga is be tudja venni a szájába, csak figyelni kell hogy a bimbóra szívjon rá és ne alá vagy fölé, mert az fáj... és simán képes rá :-) A nyakamat is kiszívta a múltkor, magyarázkodhattam a páromnak.. szerencsére utána az övét is kiszívta, utána már elhitte :D
2013. jan. 14. 10:55
 10/18 xStefix ***** válasza:
100%

Ezt lapos mellbimbónak hívjuk, nem ritka. Ha inger hatására kiemelkedik, akkor semmi gond, simán menni fog szerintem. :) (Csak akkor kéne utánagondolni, ha nem jönne ki akkor sem. De még úgy sincs veszve a dolog.)

Újabban a bimbókiemelőt nem szoktuk már javasolni egyébként, inkább a jó mellrehelyezésen van a hangsúly, illetve vannak különböző spéci fogások, amik segítenek a picinek rákapni a cicire.

Jó babavárást!

2013. jan. 14. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!