Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan oldjam meg az esti...

Hogyan oldjam meg az esti ordítós etetést?

Figyelt kérdés
Szeretnék tanácsot kérni mindenkitől akinek volt hasonló esete. Már lassan 1.5 hónapja az esti etetések rémálommá váltak(fiam 2 hónapos elmúlt), én már annyira kivagyok idegileg hogy 2 napja hirtelen nagyon kevés lett a tejem. Érdekes a napközbeni etetések csodásan lezajlanak, pocifájós a babám, látom amikor a hirtelen meginduló tejtől sír este, de most mivel nem jön erősen a tej és nem is hallom morogni a hasát, biztos hogy nem az a baj, mert ha felveszem elhallgat. 70 után elkezd üvölteni, de aludni sem akar, most is itt nyöszörög, az apja próbálja megnyugtatni, de enni sem akar, és aludni sem. Már idegességemben hangosabban rászóltam a gyerekre, hogy fejezze be, elvesztem a fejem, teljes tehetetlenségben érzem magam. Nyúzom magam mindennel, hogy több tejem legyen, napközben nem igazán tudok pihenni, mert sok teendő van, este és éjjel pedig a baba miatt nem tudok pihenni, nemegyszer köztünk aludt, mert annyira nem bírtunk vele, ilyenkor nyögdécsel, forgolódik, dobálja magát, lényegében semmit nem alszom....ez lenne a kulcsa a tejtermelésnek gondolom, pihenés nélkül semmit nem érnek a csodaszerek. Legszívesebben kifutnék a világból, rengeteget olvasok az oldalon praktikákat, nekünk se az etetésnél, se a pocifájásra, se az altatásnál semmi nem válik be. Etetésnél is többet böfiztetek mnt amennyit eszik, teljes elkeseredésben vagyok és rettegek, hogy elmegy a tejem...innen vissza lehet fordítani még a folyamatot, és újra beindítani a tejtermelést?
2013. jan. 5. 21:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja és igen fejek, éjszaka nem mindig, meg ha érzem, hogy kiette rendesen akkor nem. Bimbóvédőt nem használok, és igen cumizik, elalváshoz leginkább
2013. jan. 7. 12:40
 12/12 A kérdező kommentje:
...és tejem van elegendő főleg ha pihenek, bár a jobb mellem most az utóbbi időben kevesebbet termel, amúgy is ez volt a gyengébb, de most valamiért még inkább gyenge, de a bal termeli rendesen...így is azt mondják túletetem a babát, illete nagyon mohó ő eszi túl magát ha nem figyelek
2013. jan. 7. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!