Mi volt a legextrémebb hely, ahol szoptattatok, vagy láttatok szoptató kismamát?
az 5 órás németországi hazaútból kb kettőt szoptattam. Bébilány a hordozóban bekötve,én fölötte - nagyon kényelmes pózban kínáltam a mellem :D elhaladó kamionsofőrök és buszutasok nagy örömére :D
De bárhol megszoptatom,persze igyekszem elfordulni,esetleg pelussal letakarni a mellem.
Veszprémben az Intersparon belül van egy kávézó, kényelmes fotelekkel, székekkel, én egyszer ott szoptattam, senki nem szólt semmit, nem is tettek megjegyzést. Volt már alkalmam horgászat közben, FEHOVA-n az egyik standnál(két "gyúrós" híres horgász hívott be amikor látták hogy helyet keresek), Balatonon strandon, kórházban, de ott megszóltak,hogy miért nem keresek egy eldugott helyet, ugyanis a regisztrációs "váróban" kellett szoptatnom. Legtöbbször kellemes meglepetés ért, olyan emberektől akikről nem is gondoltam volna, viszont egy idősebb nő úgy beszólt hogy elég volt türtőztetni magam...Ja és szemészeti vizsgálaton egy hölgy szoptatta a babáját, és pont rájuk került volna a sor, mire az aszisztens azt mondta nem ilyenkor kellene... Hát próbálja már meg elmagyarázni az ilyen okostojás(nő és anya létére) annak a 6 hetes csöppségnek hogy ne akkor legyen éhes!
Én bárhol szoptatok ha a babám igényli.
elég jókat írtatok! Azért nem semmi, hogy egyesek tényleg hogy ki tudnak akadni egy szoptató anyuka láttán, pedig közben mindenki azt hangoztatja, hogy anyatej, anyatej, anyatej...
Köszi a válaszokat!
Múlt hét szerdán a Thassos-ra menő kompon.
(érdekes, hogy visszafelé meg láttam egy szoptató nőt. Senkit sem érdekelt, hogy szoptat, pedig mindenki láthatta.)
Amúgy a tengerparton mindig cicizett 5,5 hónapos lányom, ahogy felábredt a délelőtti alvásból.
Eddig autóban szpotattam a legtöbbször "házon kívül".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!