Miért csinálja ezt egy hónapos babám?
Figyelt kérdés
Nagyon mohón szopizik, pár napja azt csinálja, hogy az evés végén megnyugszik,majdnem elalszik,de utána elkezdi keresni a mellemet,viszont nem kapja be,mintha nem tudná és sír.De ha leteszem,megnyugszik,nem mutatja jelét annak,hogy éhes lenne,igaz nem alszik el egyből.Lehet,hogy éhes marad, csak nem tudja valamiért bekapni a mellem,vagy kevés a tejem?A súlya szépen gyarapszik.2012. dec. 30. 16:12
1/4 anonim 

válasza:

Kifárad az evésben, elpilled, aztán felriad és azt hiszi, hogy még enni kell, de nem tud már, mert fáradt. Én így gondolom. Ha nő a súlya, nincs semmi baj. Majd belejön.
2/4 anonim 

válasza:

Az enyém is csinálja, ilyenkor leteszem és elalszik. Hízik hétről hétre, nem hiszem hogy nem lakik jól :)
3/4 anonim 

válasza:

Én nem hagytam elaludni a cicin, így tökéletes rendszer alakult ki, és a későbbiekben sem nyugtató funkciója lett a cicinek, hanem az evés!:)Evett,büfizett, majd elégedetten elaludt a saját ágyában. Amikor már el akarszundizni, meg kell fogni a kis lábikóját, kicsit megmorzsolgatni a lábbujjait, és újra belendül:) Így ébren addig szopizik, amíg éhes. A kórházban tanácsolták, és nagyon bevált.
4/4 anonim 

válasza:

Én kislányom is ugyanezt csinálja és szintén egy hónapos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!