Van itt olyan kismama akinél rossz hatással volt a tejtermelésre az, hogy az éjszakát átaludta a babája?
Este 10-kor elalszik, és reggel 6-8 között kel. Eddig elég volt a tej, most viszont pótolnom kell este, a mélyhűtőből.
Most 3 hós a babóm. Mit tehetnék, hogy rendeződjön a tej termelés? Az utobbi napokban felkelek éjszaka, és fejek. Mennyi idő mire rendeződik?
Szia
Akárcsak, ha én írtam volna ezt a kérdést. Velünk is pont így van. Most 3 hónapos a kisfiam és a napi tejmennyiség jelentősen csökkent. Én vasárnap kezdtem el minden szopi után fejni a cicimet és így kb lejön még 20-40 mili között. Ma pedig az alkoholmentes sört próbáltam ki, hát nekem eddig nem hozott változást. :(
Én éjjel nem kelek fel fejni, de reggelre tele van a cicim.
Kíváncsi vagyok, hogy mikorra fog rendeződni a dolog!!
Ugyanígy vagyunk, 3 hónapos kislányommal :(
Lehet, h. tényleg vmi 3 hónapos problémáról van szó?? Remélem, csak átmeneti!
Fitolac teát iszom, mellette sok folyadékot és próbálok pihenni.
Szia, igen, sajnos nekem is csökkent. De mióta felkelek hajnalban és fejek nincs gond. Viszont a 3 hónap az a fejlődési ugrás ideje, úgyhogy lehet amiatt is kevesebb. K. 2-3 hét és megoldódik. Két ciciből eszik a babád mindig? Nekem az is sokat segített.
22 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!