Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kismamák akinek volt már...

Kismamák akinek volt már tüszős mandulagyulladásotok ti hogyan ggyógyultatok meg? Mit szedtetek?

Figyelt kérdés
Mert ugyebár szoptatás mellett nem szedhetek antibiotikumot,de már az egész nyelőcsövem hólyagos.
2012. dec. 23. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Szoptatás alatt is szedhetsz antibiotikumot!

Nekem a Mercurius solubulis CH 200 segitett. Ez homeopátiás gyógyszer, mellékhatások nélkül.

2012. dec. 23. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:

:(

Próbáld ki a lándzsás utifű szirupot.

DE ha ennyire le vagy gatyásodva akkor menj el dokihoz, és komoly gyógyszerekkel kezeld ki magad, addig fejd ki a tejet, de a picinek tápit adj helyette. Miután rendbe jöttél minden mehet mint régen. Ugyan úgy fogja inni a tejet is utánna, ezért ne aggódj.

Én is így csináltam, akkor kb 8hetes volt a fiam. Nem mertem szoptatni annyira be volt gyulladva mindenem, fene tudja neki abból mi megy át, így elmentem a házidokihoz, jó erős gyógyszerekkel egy hét alatt rendbehozott, aztán ment minden tovább mint régen.

2012. dec. 23. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
En gyömber gyöker teat csinaltam magamnak. Az 2-3 nap alatt rendbe hozta, igaz, hogy az ize fertelmes es mar minden bajom volt töle, mert marta a torkomat, de rendbe hozott :)
2012. dec. 23. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szedhetsz antibiotikumot és ilyenkor kellene is, mert jobb, ha nem várod meg, amíg esetlg szövődmények kialakulnak ;( Penicillint szedhetsz meg mást is, a doki fogja tudni, mit írjon fel. És szoptass nyugodtan, a baba kapja az ellenanyagokat és így nem tudod neki átadni a betegséget.
2012. dec. 24. 17:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!