Kismamák akinek volt már tüszős mandulagyulladásotok ti hogyan ggyógyultatok meg? Mit szedtetek?
Figyelt kérdés
Mert ugyebár szoptatás mellett nem szedhetek antibiotikumot,de már az egész nyelőcsövem hólyagos.2012. dec. 23. 14:24
1/4 anonim válasza:
Szoptatás alatt is szedhetsz antibiotikumot!
Nekem a Mercurius solubulis CH 200 segitett. Ez homeopátiás gyógyszer, mellékhatások nélkül.
2/4 anonim válasza:
:(
Próbáld ki a lándzsás utifű szirupot.
DE ha ennyire le vagy gatyásodva akkor menj el dokihoz, és komoly gyógyszerekkel kezeld ki magad, addig fejd ki a tejet, de a picinek tápit adj helyette. Miután rendbe jöttél minden mehet mint régen. Ugyan úgy fogja inni a tejet is utánna, ezért ne aggódj.
Én is így csináltam, akkor kb 8hetes volt a fiam. Nem mertem szoptatni annyira be volt gyulladva mindenem, fene tudja neki abból mi megy át, így elmentem a házidokihoz, jó erős gyógyszerekkel egy hét alatt rendbehozott, aztán ment minden tovább mint régen.
3/4 anonim válasza:
En gyömber gyöker teat csinaltam magamnak. Az 2-3 nap alatt rendbe hozta, igaz, hogy az ize fertelmes es mar minden bajom volt töle, mert marta a torkomat, de rendbe hozott :)
4/4 anonim válasza:
Szedhetsz antibiotikumot és ilyenkor kellene is, mert jobb, ha nem várod meg, amíg esetlg szövődmények kialakulnak ;( Penicillint szedhetsz meg mást is, a doki fogja tudni, mit írjon fel. És szoptass nyugodtan, a baba kapja az ellenanyagokat és így nem tudod neki átadni a betegséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!