Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Begyulladt mell, mit tegyek?

Begyulladt mell, mit tegyek?

Figyelt kérdés
5hónapos a kislányom,csak szoptatom,most begyulladt a mellem, és eléggé fáj az a csomó, próbáltam szopi után fejni de nem jött nagyon semmi csak néha cseppek, maszíroztam, borogadtam- semmi. Ilyen még nem volt. Lányom szopik belőle amennyire szüksége van de továbbra kemény azon helyt.3óránként szopik, de ez esetben 2óránként mellre rakom, még semmi változás. Tud valaki tanácsot adni?

2012. dec. 15. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Forró mellzuhany, forró borogatás, és masszázs!!!! Ami a legfontosabb, a babád álla szopi közben a csomó felé nézzen!
2012. dec. 15. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt: homeopátia, állott vizes borogatás és szopi előtt meleg zuhany, úgy masszírozd, hogy szinte a könnyed potyogjon, akkor masszírozod jól. Ha nem megy, menj fel a szülészetre, ott segítenek és géppel ki is fejik. Ha lázad lenne, akkor szintén ügyelet.
2012. dec. 15. 12:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Maszírozgatom,eléggé fáj,türöm...vajon mitől lehet,éjjel is szopik,ha kimaradtegy evés mindig sikerült megoldanom,-férjem is hatásossan le tudja szívni?
2012. dec. 15. 12:51
 4/5 A kérdező kommentje:
sajnos még semmi javulás..
2012. dec. 15. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem férjem szívta meg, de készítsd fel magad és őt is, hogy meg ne ijedjen ha neked fáj egy kicsit, nekünk csak harmadjára sikerült megszakítás nélkül, mert mindig elkapta a fejét ha felszisszentem...:)
2012. dec. 15. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!