Szoptatás kizárólag egy mellből?
Lehetséges:)!
NAgyon szépen át tudja venni a "Jó" mell a másik szerepét.
Időről időre azért próbáld meg a másik melledet is felkínálni, ahogy nő a baba ügyesebben tud majd szopizni, lehet, hogy később nem lesz gond.
Azt lehet tudni, hogy miért sebesedett ki a bal melled?
Megértem, hogy rágondolni is rossz, hogy a bal melledre tedd, ha ekkora fájdalmat okoz:(.
Abban esetleg láttál különbséget, hogy a bal melledet másképp venné a szájába? Vagy hogy jobbra(azaz a bal melledre) esetleg kevésbé szivesen fordítja a fejét?
Szia!
Nekem működött, mondjuk nekem már nagyobb volt a fiam, amikor kizárólagosan egy mellből szoptattam.
Én kezdetben nem is tudtam szoptatni, csak 6 hetes korától tudtunk cicizni, addig fejtem mindkét mellemből a tejet. A cicizés viszont jobb mellből nagyon nem ment neki, nekem is kisebesedett a mellbimbóm. Én úgy oldottam meg, hogy jobb ciciből fejtem amennyit tudtam, és szopizott a balból. A kisebesedés miatt óvatosan fejtem, amíg aludt el tudtam vacakolni vele (kb. egy etetési adag volt a napi termés).
Amikor meg jött a gyümölcs, zöldség bevezetése a jobb cicit elhagytam és csak a balból szopizott. 1 éves koráig szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!