Begyulladt mell mirigyekkel mit lehet kezdeni?
Voltam nőgyógyásznál,mammográfián kideritették,hogy "csak" ciszta,és körülötte begyulladtak a mirigyek.Visszamentem nőgyógyászhoz,csak fél év múlva vissza kell mennem ellenőrzésre.
De a gyulladásra nem adott semmit,mondván majd elmúlik.
DE mikor és mitől? már 4.hete ilyen...
ne azt irja már mindenki h menjek vissza hozzá..
2x/N
nem örömömben mentem,elhiheted...
milyen homeobogyót irt?
nekem azt mondta a nődoki,h hagyjam abba a fogamzásgátlót...de az óvszerre,sikositóra allergiás vagyok,gyereket nem akarok,többi mószerben nem bizok,szexelni meg jó,igy egyenlőre csak szenvedek ezzel
gyógyszert már cseréltem 3 éve,yadine-tól minden bajom volt,kinzás a bogyókkal kisérletezni,ezzel eddig semmi baj nem volt
másodiknak:sose voltam ilyen,soha egy görcsölés,se nagy mennyiségű vérzés,csak onnan tudom hogy megvan a havim,hogy gyógyszermentes napok vannak,alig észrevehető...próbáltam borogatni,csak rosszabb,érzékeny a bőröm,nem birja az áztatást,kiszárad nagyon,alig lehet helyrehozni
az a baj,hogy ez már nem az első orvos
elsőre voltam tb alapon ,ott azt mondták semmi nincs,csak Ű"növök és minden nőnek fáj a melle"
utána voltam fizetősnél,ő talált pici cisztát,és mondta a duzzadt mirigyeket,és hogy majd elmúlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!