Lustaság vagy izomgyengeség?
Figyelt kérdés
6 hónapos babám párszor megfordult már de mostanában nem akar csak ülni és állni. Mászni nem tud és nem is akar. Ez lustaság vagy izomgyengeség? Ülni én ültetem fel mert addig ordít mig nem teszem meg. A kiságyba kapaszkodva akar állni. Szerintem itt valamit nem jól csinálok.2012. dec. 14. 12:48
1/3 anonim válasza:
és ennek mi köze a szoptatáshoz?.
2/3 xStefix válasza:
Nem minden baba mászik, ez egyre gyakoribb.
Ha egyébként úgy látod, hogy erős baba és relatíve jól használja minden izmát, akkor valószínűleg csak lusti. De ha biztosra szeretnél menni és módodban áll, nézesd meg egy dévényes gyógytornásszal, ők meg tudják mondani, van-e probléma.
Én fiam is ennyi idős, ő még forogni se forog, de nekünk kell is járni tornára, mert le vannak tapadva az izmai.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kettesnek az értelmes együttérző választ és hogy nem a kulcsszavas tévedésemen lovagol.
2012. dec. 14. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!