Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan, hogy a megfázástól...

Van olyan, hogy a megfázástól elutasítja a cicit. Pl láz miatt?

Figyelt kérdés
Három napja megfáztam és egy kis lázam is volt a 3,5hós fiam tegnap esta óta nem szívesen szopizik,amúgy nagyon cici függő.A tápot viszont utálja,és azt viszont szívesen elfogyassza.Van valakinek ötlete,hogy mi lehet ez?
2012. dec. 13. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem így hagyta el a cicizést a lányom teljesen magától. Bár ő már 9 hónapos volt. Nem akarta elfogadni, kiköpködte. Sem üvegből sem fecskendőből.

Azóta kap tejet.

2012. dec. 13. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Szopási sztrájk? Álmában, félálomban szopizik? Miből adod a pótlást, nyugicumija van?

Ha szeretnéd folytatni a szoptatást, nem kéne tápot adnod neki, vagy csak végszükség esetén, kanálból, pohárból és minél többet próbálkoznod, főleg félálomban cicire tenni, nyugis, elsötétített helyiségben, úgy, h semmi zavaró ne legyen körülöttetek.

Biztos vagyok benne, ohgy nem a lázad miatt utasítja el, hiszen a tej íze, állaga egy enyhe betegség miatt nem változik, sőt ellenanyagokat termel - viszont ha ő lenne beteg, fájna a torka, a nyirokcsomói, az lehetne egy ok, hiszen fájna neki a megerőltető nyelés...

2012. dec. 13. 15:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Neked is volt lázad és amiatt?
2012. dec. 13. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy kevés a tejed? Attól még nem biztos, hogy elég neki, ha te tudsz valamennyit kifejni a melledből!
2012. dec. 13. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló úgy látom te tudsz valamit:)Szoval a potlás sajnos muszáj volt mert nem elegendő a cici neki,de legalább kapja.(mindent elkövettem,hogy több legyen,e sajnos csak minimálisan tudtam megnövelni)A potlást üvegből kapja,ésa nyugi cumiját sem mindig fogadja el.Sajna nem kicsit vagyok meghülve elég durván és félek,hogy ő is elkapja esetleg valami tanács,hogy ő ne legyen beteg?Ja és még annyi éjjel viszont félálomban meg reggel még elfogadta csak most sír keservesen a látja,hogy mire készülök.Még annyit ha esetleg meglenne fázva akkor a cumis üveget is eluasítaná vagy tévedek.
2012. dec. 13. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!